Latest Tweets

About Me

Audi A1 με 185 ίππους



Η κορυφαία έκδοση του Α1 είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για το A1 1.4 TFSI με τους 185 ίππους, το οποίο είναι εφοδιασμένο με τον διπλά-υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.4 λίτρων και προσφέρει, όπως είναι αναμενόμενο, πολύ δυνατές επιδόσεις.
Συγκεκριμένα, η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 6.9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 227 χλμ./ώρα. Σημαντικό όμως στοιχείο είναι η μέση
κατανάλωση καυσίμου που βρίσκεται στα 5.9 λίτρα, αλλά και οι εκπομπές ρύπων CO2, που βρίσκονται στα 139 γραμμάρια στο χιλιόμετρο. Αυτό σημαίνει πως ο μελλοντικό ιδιοκτήτης θα πληρώνει 139 ευρώ τον χρόνο σε τέλη κυκλοφορίας, αφού αυτά συμβαδίζουν πλέον με τις εκπομπές ρύπων CO2. Το εν λόγω Α1 είναι εφοδιασμένο με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic 7 σχέσεων και ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί αλλαγές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γεγονός που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.
Το A1 των 185 ίππων φέρει ειδικής σχεδίασης εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, πλευρικούς αεραγωγούς και πίσω διαχύτη. Επίσης, διαθέτει πλευρικά μαρσπιέ βαμμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου, λογότυπα S line στα εμπρός φτερά και στις εισόδους των θυρών, S line αεροτομή, προβολείς Xenon Plus, με φώτα ημέρας και πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED αλλά και 17άρες ζάντες στον βασικό εξοπλισμό.
Το νέο μοντέλο διατίθεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic, στην ενδεικτική τελική τιμή των 26.500 ευρώ.

Opel Insignia OPC Unlimited με τελική 270 χλμ/ώρα

Νέο cabrio από την Opel


zougla.gr
Audi A1 με 185 ίππους Audi A1 με 185 ίππους Reviewed by stoklari on 21.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.