Latest Tweets

About Me

Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες...



Οι άνδρες με πρόσωπο που διαθέτει στρογγυλεμένα και θηλυκά χαρακτηριστικά, φαίνεται πως έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες, οι οποίες έλκονται περισσότερο από τέτοια παρά από τα γωνιώδη και πιο αρρενωπά χαρακτηριστικά, υποστηρίζει μια νέα .αμερικανική μελέτη.

Οι ψυχολόγοι Κρίστοφερ Σαΐντ και Αλεξάντερ Τοντόροφ των πανεπιστημίων Νέας Υόρκης και Πρίνστον αντίστοιχα, που δημοσιεύουν τη σχετική έρευνα στο έγκριτο αμερικανικό περιοδικό ψυχολογικής επιστήμης Psychological Science, έδειξαν σε δύο ομάδες ανδρών και γυναικών χιλιάδες πρόσωπα του αντίθετου φύλου, τα οποία είχαν δημιουργηθεί από ηλεκτρονικό υπολογιστή, έτσι ώστε να έχουν περισσότερα ή λιγότερα αρσενικά ή θηλυκά χαρακτηριστικά.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν άνδρες που από την μια έχουν πιο θηλυκό πρόσωπο και, από την άλλη, πιο αρρενωπό, δηλαδή πιο σκούρο δέρμα.

Οι άνδρες, από την πλευρά τους, δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση σε γυναικεία πρόσωπα με θηλυκά χαρακτηριστικά, σαρκώδη χείλη και μεγάλα μάτια. Και εμφανίζονται με πιο σταθερές προτιμήσεις.

Σύμφωνα με τους αμερικανούς ψυχολόγους, η έρευνα δείχνει ότι η έλξη στα δύο φύλα δεν είναι διαμετρικά αντίθετη. Όπως είπαν, η ελκυστικότητα ενός προσώπου αποδεικνύεται ότι είναι πιο πολύπλοκη από ό,τι είχαν δείξει προηγούμενες έρευνες.





Πηγή: NEWSCITY1
Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες... Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες... Reviewed by stoklari on 30.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.