Latest Tweets

About Me

Τα νέα ρεκόρ Γκίνες



image


Η έκδοση του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες για το 2011 μόλις κυκλοφόρησε (ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα: 4 Οκτωβρίου) και όπως πάντα υπάρχουν πολλές νέες και υπέροχες είσοδοι.


Η μικρότερη αγελάδα του κόσμου // Η μικρότερη αγελάδα του κόσμου(Guinness World Records)
Guinness World Records
Από τη μικρότερη αγελάδα, ως τον σκύλο με τη μακρύτερη γλώσσα και από τη μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών σχετικά με τα Στρουμφάκια, ως το πιο μακρύ φίδι που βρίσκεται σε αιχμαλωσία, το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες τα έχει όλα.

 

Ο πιο κοντός άντρας

Ο πιο κοντός άντρας ((c) AP Photo/William Fernando Martinez)
(c) AP Photo/William Fernando Martinez
Ο Έντουαρντ Νίνο Ερνάντεζ, 24 ετών, φωτογραφίζεται με ένα Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες στο σπίτι του, στη Μπογκοτά της Κολομβίας. Ο Νίνο, είναι κι επίσημα ο πιο κοντός άνθρωπος του κόσμου, μιας και το ύψος του δεν ξεπερνά τα 70 εκατοστά.

 

Ο σκύλος με τη μακρύτερη γλώσσα

Ο σκύλος με τη μακρύτερη γλώσσα ((c) Guinness World Records)
(c) Guinness World Records
Ο Πάγκι είναι ένα 10χρονο Πεκινουά από το Τέξας, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο σκύλος με τη μακρύτερη γλώσσα. Η γλώσσα του Πάγκι φτάνει τα 11,43 εκατοστά, και είναι περίπου όσο μακριά όσο το σώμα του. Η Μπέκι Στάνφορντ, ιδιοκτήτρια του Πάγκι, τον βρήκε εγκαταλειμμένο και τον κράτησε. Σήμερα λέει: "Όσοι συναντούν τον Πάγκι δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Τους αρέσει όμως, η μοναδική του εμφάνιση".

 

Η μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών για Στρουμφάκια

Η μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών για Στρουμφάκια ((c) Guinness World Records)
(c) Guinness World Records
Ο Στέφεν Παρκς, 44 ετών, είναι μία ακόμα νέα είσοδος στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για το 2011, χάρις στη μεγάλη συλλογή του από αναμνηστικά για Στρουμφάκια. Ο ανύπαντρος Στέφεν έχει 1061 διαφορετικά αντικείμενα σχετικά με τα Στρουμφάκια, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει ένα τρίμετρο άγαλμα του Παπα Στρουμφ.

 

Η μεγαλύτερη σοκολάτα

Η μεγαλύτερη σοκολάτα ((c) Guinness World Records)
(c) Guinness World Records
Η μεγαλύτερη σοκολάτα κατασκευάστηκε στην Αρμενία μέσα στον Σεπτέμβριο του 2010. Είναι μαύρη σοκολάτα και ζυγίζει 4 τόνους και 410 κιλά.

 

Το μακρύτερο φίδι

Το μακρύτερο φίδι ((c) Guinness World Records)
(c) Guinness World Records
Ο πύθωνας της φωτογραφίας ονομάζεται Φλάφι και είναι κι επίσημα πλέον το πιο μακρύ φίδι σε αιχμαλωσία. Θα βρείτε τον Φλάφι στο Ζωολογικό Κήπο Columbus του Οχάιο. Έχει μήκος 7,3 μέτρα και ζυγίζει σχεδόν 100 κιλά.

 

Η μικρότερη αγελάδα

Η μικρότερη αγελάδα ((c) Guinness World Records)
(c) Guinness World Records
Η Σουάλοου μπορεί να έχει πατήσει τα 11, ωστόσο είναι η πιο μικρή αγελάδα του κόσμου. Η Σουάλοου έχει γεννήσει 9 μικρά μοσχαράκια που μεγάλωσαν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα στην υγεία τους.

 

Ο σκύλος που σπάει μπαλόνια

Ο σκύλος που σπάει μπαλόνια ((c) Guinness World Records)
(c) Guinness World Records
Μερικές φορές είναι να απορεί κανείς με τα ρεκόρ που μπαίνουν στο Γκίνες. Η Αναστάζια μπορεί να σπάσει 100 μπαλόνια ταχύτερα από κάθε άλλο σκύλο. Απίστευτο! Κατάφερε να σπάσει 100 μπαλόνια σε 44,49 δευτερόλεπτα, δηλαδή περισσότερα από 2 το δευτερόλεπτο. Η ιδιοκτήτριά της, Ντόρι Σίτερλι λέει: "Όταν η Αναστάζια δει μπαλόνια αρχίζει να γρυλίζει και ξεσπάει σε δυνατό γαύγισμα. Όταν αρχίσει να ουρλιάζει σαν Ξωτικό είναι δύσκολο να την ελέγξεις. Αφοσιώνεται στο να σπάει μπαλόνια και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή".

 

Βόλτα με το ποδήλατο στο μεγαλύτερο ύψος

Βόλτα με το ποδήλατο στο μεγαλύτερο ύψος ((c) Guinness World Records)
(c) Guinness World Records
Ο Νικ Βαλέντα κάνει ποδήλατο πάνω σε ένα σχοινί, περίπου 79 μέτρα πάνω από το έδαφος στο Paradise Island Atlantis στις Μπαχάμες. Διέσχισε περισσότερα από 100 μέτρα χωρίς να υπάρχει δίχτυ ασφαλείας από κάτω.

 

Γυναίκα με τατουάζ

Γυναίκα με τατουάζ ((c) Guinness World Records)
(c) Guinness World Records
Η Τζούλια Γκνους μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο. Τα τατουάζ καλύπτουν το 95% του σώματός της.

Ο ταχύτερος υπολογιστής

Ο ταχύτερος υπολογιστής ((c) Guinness World Records)
(c) Guinness World Records
Αν ποτέ απογοητευτείτε από την απόδοση του υπολογιστή σας, υπάρχει μία πολύ δραστική λύση. Είναι ο υπερυπολογιστής της φωτογραφίας, γνωστός ως Τζάγκουαρ, τον οποίο είναι τυχερό να έχει στην κατοχή του το Εθνικό Εργαστήριο Ενέργειας του Όουκ Ριτζ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ο ταχύτερος υπολογιστής του κόσμου με ταχύτητες που αγγίζουν τα 1759 πεταφλόπ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ








http://santosight.blogspot.com/2011/05/blog-post_997.html
Τα νέα ρεκόρ Γκίνες Τα νέα ρεκόρ Γκίνες Reviewed by stoklari on 16.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.