Latest Tweets

About Me

Νέο Opel Calibra το 2013




Το αυτοκίνητο θα είναι επηρεασμένο από το GTC

Στο τέλος του 2010, και ύστερα από σχετικές δηλώσεις του προέδρου της GM Ευρώπης, Nick Reilly, έγινε γνωστό ότι η Opel έχει στα σκαριά την αναγέννηση του Calibra. Τότε δεν είχε ανακοινωθεί η ημερομηνία λανσαρίσματος, όμως τώρα δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού
ειδικού τύπου το θέλουν να παρουσιάζεται στις αρχές του 2013.

Σε μόλις 2 χρόνια από σήμερα (2013) η Opel θα μας παρουσιάσει τη νέα γενιά του Calibra. Τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη από την ίδια την Opel, όμως τα σχετικά δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού ειδικού τύπου αναφέρουν ότι το μοντέλο θα κατασκευάζεται στο Russelsheim της Γερμανίας, και θα βασίζεται στο Insignia, αποτελώντας με άλλα λόγια την coupe εκδοχή του. Ως αποτέλεσμα το νέο Calibra θα είναι προσθιοκίνητο στις βασικές του εκδόσεις, ενώ η κορυφαία έκδοση με τα διακριτικά OPC θα είναι τετρακίνητη, κατά τα πρότυπα του Insignia OPC.

Να θυμίσουμε ότι όπως και στην προηγούμενη του έκδοση, το νέο Calibra θα έχει διάταξη 2+2 θέσεων και θα είναι άμεσα επηρεασμένο από το GTC Concept που παρουσιάστηκε το 2007 στην έκθεση της Γενεύης. Από πλευράς κινητήρων, αναμένεται να χρησιμοποιεί τη γνωστή γκάμα του Insignia, με τους 1,6/1,6Τ/1,8 και 2,0 λίτρων (115/180/140 και 220 ίππων αντίστοιχα) ενώ η κορυφαία OPC θα χρησιμοποιεί τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα των 2,8 λίτρων και τους 325 ίππους να περνούν στους 4 τροχούς! Τέλος, η εταιρεία αποσκοπεί στην παραγωγή 30.000 μονάδων σε ετήσια βάση.













Πηγή: autotriti.gr
Νέο Opel Calibra το 2013 Νέο Opel Calibra το 2013 Reviewed by stoklari on 5.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.