Latest Tweets

About Me

Προβλέπουν χρεοκοπία της Ελλάδας 25 από τους 38 οικονομολόγους

Προβλέπουν χρεοκοπία της Ελλάδας 25 από τους 38 οικονομολόγους

Την κήρυξη στάσης πληρωμών τουλάχιστον από ένα κράτος μέλος της Ευρωζώνης προβλέπουν 25 από τους 38 συνολικά Ευρωπαίους οικονομολόγους που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του BBC.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, και οι 25 προβλέπουν χρεοκοπία της Ελλάδας, 14 αναμένουν ανάλογη κίνηση από την Ιρλανδία και 7 για την Πορτογαλία, ενώ κανένας από τους 38 δεν προβλέπει τη διάλυση της Ευρωζώνης ή την αποχώρηση κάποιου μέλους.


Αντίθετα ο Massimiliano Marcellino, επικεφαλής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, που συμμετείχε στην έρευνα υποστηρίζει πως δεν θα υπάρξει καμία χρεοκοπία καθώς οι χώρες που βρίσκονται στη χειρότερη κατάσταση είναι μικρές και υπάρχει επαρκής πολιτική βούληση για τη στήριξή τους.

Τέλος, εκφράζονται παράλληλα ανησυχίες και για άλλες χώρες, με δύο οικονομολόγους να αναφέρουν την Ιταλία και έναν την Ισπανία.
Zougla.gr

Προβλέπουν χρεοκοπία της Ελλάδας 25 από τους 38 οικονομολόγους Προβλέπουν χρεοκοπία της Ελλάδας 25 από τους 38 οικονομολόγους Reviewed by stoklari on 29.3.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.