Latest Tweets

About Me

Τον απέλυσαν γιατί είχε μεγάλο μουστάκι!




Τέσσερις εβδομάδες προθεσμία δίνει το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας σε κρατική αεροπορική εταιρεία για να δώσει πειστικές εξηγήσεις γιατί απέλυσε ιπτάμενο φροντιστή όταν εκείνος αρνήθηκε πεισματικά να ξυρίσει το μεγάλο, γνωστό ως τσιγκελωτό, μουστάκι του.

Η αντιπαράθεση του Βίκτορ Γιόναθ Ντε με τον κρατικό αερομεταφορέα Indian, πρώην Indian Airlines, χρονολογείται από το 2001. Πριν φθάσει η υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο είχε προηγηθεί απόφαση κατώτερου δικαστηρίου υπέρ του δικαιώματος της αεροπορικής εταιρείας να τον απολύσει.

Σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν...

στην Ινδία, όλα τα μέλη του πληρώματος αεροσκαφών πρέπει να είναι φρεσκοξυρισμένα. Εάν κάποιος έχει μουστάκι δεν θα πρέπει να ξεπερνά το επάνω χείλος του στόματος. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές δεν ισχύουν για τους υπαλλήλους Σιχ, που επιτρέπεται να κρατούν το μουστάκι τους.

Το 2001 ο αερομεταφορέας είχε στηρίξει την απομάκρυνση του ιπτάμενου φροντιστή σε λόγους υγείας, ειδικά από τη στιγμή που είχε συχνά επαφή με το φαγητό που προσφερόταν στους επιβάτες εν ώρα πτήσης. Εκπρόσωπος της εταιρείας είχε δηλώσει τότε ότι ο κώδικας του αερομεταφορέα δεν επιτρέπει μουστάκι που μπορεί να παραπέμπει σε έλλειψη υγιεινής.








koulo.gr
Τον απέλυσαν γιατί είχε μεγάλο μουστάκι! Τον απέλυσαν γιατί είχε μεγάλο μουστάκι! Reviewed by stoklari on 8.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.