Κακοποιούν σκυλιά στη Χίο
Πληθαίνουν οι καταγγελίες στο Φιλοζωικό Σύλλογο του νησιού

Δεν έχουν τέλος οι κακοποιήσεις σκυλιών, αδέσποτων και μη στο νησί της Χίου με τους κατοίκους να μην πιστεύουν ότι συμβαίνουν τέτοια αποτρόπαια γεγονότα στο νησί.


Όπως καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος του νησιού «απάνθρωποι κάτοικοι σε διάφορες περιοχές της Χίου έχουν επιδοθεί σε συστηματικές κακοποιήσεις σκυλιών, σύμφωνα με τις μηνύσεις κατ’ αγνώστων που έχουν υποβληθεί στο σύλλογό μας».

Οι μηνυτές κατέγραψαν μέσα σε μια μέρα τρία περιστατικά βάρβαρης συμπεριφοράς σε βάρος των τετράποδων από κάποιους κατοίκoυς χωριών της Χίου και ζήτησαν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία τους, που είναι πια πολύ αυστηρή σύμφωνα με το νέο νόμο περί κακοποίησης των ζώων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, στο χωριό Βουνό αδίστακτοι έβαλαν στόχο έναν αδέσποτο μικρόσωμο σκύλο, τον οποίο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν με αποτέλεσμα το ζώο να περιφέρεται αιμόφυρτο.

Στο Χαλκείο βρέθηκε ένας σκύλος αφυδατωμένος και σκελετωμένος από ασιτία, ο οποίος είχε χτυπηθεί βάναυσα στην πλάτη, ενώ στον Κάμπο ο άκαρδος ιδιοκτήτης ενός σκυλιού το παράτησε ετοιμοθάνατο αφήνοντάς το να πεθάνει αβοήθητο.


Δείτε επίσης:πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή

Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.