Latest Tweets

About Me

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό;



Το 54% των γυναικών προσποιούνται οργασμό υπό το φόβο...
απιστίας!Μια έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έδειξε ότι οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό επειδή φοβούνται ότι ο σύντροφός τους θα τις απατήσει.


Στην έρευνα συμμετείχαν 453 γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 46 ετών και μια στις δύο (53,9%) απάντησε ότι έχει προσποιηθεί οργασμό με τον τωρινό σύντροφό της!

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «οι γυναίκες που δεν εμπιστεύονται τους αγαπημένους τους είναι πιο πιθανό να προσποιηθούν οργασμό», ενώ στα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύτηκε στο «The Archive of Sexual Behavior» αναφέρεται ότι οι γυναίκες που προσποιήθηκαν οργασμό υποπτεύονται περισσότερο τον αγαπημένο τους απ’ ότι οι υπόλοιπες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας και καθηγητή του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης, Farnaz Kaighobadi, οι περισσότερες γυναίκες έχουν «αναπτύξει μια σειρά από τακτικές προκειμένου να κρατήσουν τον άντρα που φοβούνται ότι θα φύγει από τη σχέση».

Σύμφωνα με τους ερευνητές τέτοιες τακτικές περιλαμβάνουν τις επιλογές τους στο ντύσιμό τους, την προσεκτική παρατήρηση του αγαπημένου τους και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των τσακωμών του ζευγαριού.



 

Δείτε επίσης:



Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό; Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό; Reviewed by stoklari on 2.1.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.