Latest Tweets

About Me

Ποιοι είναι οι χειρότεροι τουρίστες στον κόσμο.



Κι όμως αν σκέφτεστε ότι οι Έλληνες είναι στη λίστα κάνετε μεγάλο λάθος! Σε αυτή την έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελίδα livingsocial για τους χειρότερους τουρίστες στον κόσμο και συμμετείχαν πάνω από 5.000 άτομα από 5 χώρες η χώρα μας τη γλίτωσε!
Δείτε λοιπόν ποιοι βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις ( από το τέλος προς την αρχή) και θα καταλάβετε γιατί αυτή τη φορά είμαστε εκτός!

10. Βρετανοί (5%)
Δεν είναι λίγες οι φορές, ειδικά στην Ελλάδα, που  όταν έρχονται οι Βρετανοί γίνεται το… έλα να δεις, αφού κάνουν έντονη την παρουσία τους με κάθε τρόπο. Συνήθως πίνουν πολύ παραπάνω από το κανονικό, είναι αρκετά αγενείς, θεωρούνται όχι και τόσο καθαρός λαός και έχουν και «καβούρια» στις τσέπες!

9. Ισπανοί (7%)
Ούτε οι Ισπανοί περνούν απαρατήρητοι αφού  έχουν έντονο το μεσογειακό ταμπεραμέντο. Τους αρέσει η φασαρία και λατρεύουν το ξενύχτι. Μιλάνε μόνο Ισπανικά όπου κι αν βρίσκονται και δεν θεωρούνται και… ανοιχτοχέρηδες!

8. Γερμανοί (8%)
Το συνώνυμο του προγράμματος! Παρεξηγούνται πολύ εύκολα και παραπονιούντραι ακόμη και όταν όλα είναι στην εντέλεια. Δεν τρώνε αλλά πίνουνε πολύ, τους ενοχλεί η κίνηση και η πολυκοσμία και βγάζουν συνήθως αρνητικά συμπεράσματα με μεγάλη ευκολία!

7. Ινδοί (9%)
Λάτρεις της… χορτοφαγίας, πράγμα που τους κάνει αρκετά ιδιότροπους με το φαγητό! Είναι αρκετά σνομπ και υπερόπτες, ειδικά αυτοί που έχουν οικονομική ευχέρεια προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιδειχτούν. Δεν τους αρέσουν τα ξενύχτια και προτιμούν την ηρεμία των ξενοδοχείων

6. Κορεάτες (9%)
Μοιράζονται την ίδια θέση με τους Ινδούς, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ειδικεύονται στις προσωπικές ερωτήσεις – μια συνήθεια της κουλτούρας τους που μπορεί συχνά να παρεξηγηθεί ως αγενής και περίεργη. Η διακριτικότητα δεν είναι το φόρτε των Κορεατών, ενώ συνηθίζουν να τους κοιτάζουν όλους επίμονα.

5. Ρώσοι (11%)
Είναι άγαρμποι στη συμπεριφορά αλλά και στην εμφάνιση, παρόλο που είναι σε καλύτερη μοίρα οικονομικά σε σχέση με τους Βρετανούς και τους Γερμανούς. Τους αρέσει η επίδειξη σε όλους τους τομείς και κάνουν αισθητή την παρουσία τους όπου βρεθούν. Δεν έχουν πρόβλημα να χαλάσουν πολλά χρήματα, καθώς αγαπούν και με το παραπάνω αυτό που ονομάζουμε «καλή ζωή», αλλά είναι πολύ αγενείς και υποτιμούν με το χειρότερο τρόπο. Διασκεδάζουν πίνοντας πολύ και συχνά ξεφεύγουν από τα όρια.

4. Ιάπωνες (12%)
Δεν θεωρούνται και ο πιο .. ευγενικός λαός. Αν και είναι καθαροί και τακτικοί, συνήθως κάνουν πολλά παράπονα με άσχημο τρόπο και γίνονται αρκετά κουραστικοί. Θέλουν όλα να κυλούν τέλεια και ήσυχα, κάτι που δεν ταιριάζει τόσο με τον όρο «διακοπές»

3. Γάλλοι (14%)
Θεωρούνται σφιχτοχέρηδες και αγενείς. Δεν μιλούν άλλη γλώσσα πέρα από τη δική τους και είναι πολύ νευρικοί. Αν και «φινετσάτοι» στην εμφάνισή τους, παρόλα αυτά θεωρούνται αρκετά «βρωμιάρηδες» και ακατάστατοι. Καθόλου «comme il faut» είναι και στους τρόπους τους, που κάθε άλλο παρά ευγενικοί μπορούν να χαρακτηριστούν.

2. Κινέζοι (15%)
Αρκετά απαιτητικοί οι Κινέζοι, θέλουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και επιπρόσθετες ανέσεις στο δωμάτιό τους, που έχουν σχέση με τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους, και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο. Χαλάνε αρκετά χρήματα για διάφορες αγορές, αλλά μέχρι να αποφασίσουν τι θα πάρουν γίνονται το… λιγότερο εκνευριστικοί. Η διασκέδαση δεν είναι το φόρτε τους, το μόνο που θέλουν είναι να επισκέπτονται αξιοθέατα.

1. Αμερικανοί (20%)
Κι όμως… οι Αμερικανοί είναι οι χειρότεροι τουρίστες του κόσμου. Ακατάστατοι, «φωνακλάδες» και κακοντυμένοι, είναι αυτοί που δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα σε ξενοδοχεία και μπαρ. Δίνουν χαμηλά φιλοδωρήματα έως καθόλου και έχουν υψηλές απαιτήσεις. Επιπλέον, αρπάζουν εύκολα πετσέτες και άλλα πράγματα από τα ξενοδοχεία ενώ γενικά η συμπεριφορά τους δεν είναι και η καλύτερη ούτε σ τις γυναίκες ούτε στους σερβιτόρους. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι οι Αμερικανοί ψήφισαν οι ίδιοι τους εαυτούς τους ως τους χειρότερους τουρίστες!  Αυτό θα πει αυτογνωσία!
 
Δείτε επίσης:

Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
    

Ποιοι είναι οι χειρότεροι τουρίστες στον κόσμο. Ποιοι είναι οι χειρότεροι τουρίστες στον κόσμο. Reviewed by stoklari on 17.4.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.