Latest Tweets

About Me

Συνομιλία Ομπάμα-Παπανδρέου για την 25η Μαρτίου




Ανακοίνωση του Λευκού Οίκου

Τηλεφωνική συνομιλία με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είχε χθες ο Μπαράκ Ομπάμα, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, «ο πρόεδρος Ομπάμα τηλεφώνησε στον
πρωθυπουργό Παπανδρέου για να τον συγχαρεί, όπως και τον ελληνικό λαό, με την ευκαιρία της 190ης επετείου της ελληνικής ανεξαρτησίας».

Οι δυο ηγέτες συζήτησαν τις εξελίξεις στη Βόρεια Αφρική και εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς τον λιβυκό λαό. Ο αμερικανός πρόεδρος εξήρε την αλληλεγγύη της Ελλάδας ως μέλος του ΝΑΤΟ και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη σημαντική υποστήριξη που προσφέρει η Ελλάδα στις συμμαχικές επιχειρήσεις στη Λιβύη. Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Γ.Παπανδρέου συμφώνησαν ότι οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα συνεχίσουν να διαβουλεύονται στενά καθώς εξελίσσονται τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα», καταλήγει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου «αναγνώρισε επίσης την ηγεσία του πρωθυπουργού στην εφαρμογή ενός φιλόδοξου οικονομικού προγράμματος μεταρρυθμίσεων».

newsbeast.gr
Συνομιλία Ομπάμα-Παπανδρέου για την 25η Μαρτίου Συνομιλία Ομπάμα-Παπανδρέου για την 25η Μαρτίου Reviewed by stoklari on 26.3.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.