Latest Tweets

About Me

Νέα μικρο-apps για τα προγράμματα των Android

Η Google είχε υποσχεθεί στους καταναλωτές πως θα μπορούσαν να αγοράζουν διάφορα προγράμματα ή apps, ή ακόμα και digital items μέσω των δικών τους, Android applications. Όπως φαίνεται ήρθε πια η ώρα να κάνουν τις υποσχέσεις τους πραγματικότητα.


Ο Eric Chu, υπεύθυνος για το Android Developer Ecosystem, ανακοίνωσε πως η Google αρχίζει να δέχεται παραδώσεις ψηφιακών "αντικειμένων" τα οποία προορίζονται για Android apps και τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν μέσω του app store, όσο βρίσκονται στο πρόγραμμα της επιλογής τους. Τόνισε επίσης πως τα μικρότερα αυτά αντικείμενα θα βρίσκονται σε κατάσταση δοκιμών για μία εβδομάδα πριν προωθούνται στην αγορά, το οποίο αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του μήνα, έτσι ώστε η Google να κρατήσει τις υποσχέσεις τις.

Όταν γίνει αυτό, ο καθένας ο οποίος δέχεται και συνηθίζει να ξοδεύει χρήματα για προγράμματα τύπου Farmville στο Facebook, μάλλον θα μπορεί να κάνει και το ίδιο για τα αγαπημένα Android apps.

Ένας ακόμη τρόπος να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη και της Google αλλά και των developers...

protothema.gr
Νέα μικρο-apps για τα προγράμματα των Android Νέα μικρο-apps για τα προγράμματα των Android Reviewed by stoklari on 26.3.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.