Latest Tweets

About Me

Επιχείρηση μπικίνι τώρα!

Μπορεί έξω να κάνει κρύο και οι πιο πολλές γυναίκες να μην σκέφτονται καθόλου τα καυτά μπικίνι και τις παραλίες αλλά ο καιρός για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού πλησιάσει. Εχουν απομείνει μόλις δύο μήνες και κάτι για τον Ιούνιο και αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και τα παχάκια υπάρχει ακόμα χρόνος.


Εχετε στο μυαλό σας μερικούς κανόνες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την κατάλληλη ψυχολογία και διάθεση ώστε να φορέσετε χωρίς κόμπλεξ το μαγιό σας. Ακολούθησε μερικές απλές συμβουλές και στους δύο μήνες που ακολουθούν θα δεις θεαματική βελτίωση.


Κατανάλωση φρούτων και λαχανικών


Η μείωση των λιπαρών και των άχρηστων θερμίδων είναι το πρώτο βήμα. Αν πεινάς και θέλεις να ικανοποιήσεις το στομάχι σου η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών πλούσια σε φυτικές ίνες θα σε χορτάσουν και θα σου προκαλέσουν αίσθημα πληρότητας. Αποφύγετε στις σαλάτες τα λιπαρά ντρέσινγκ και τα πολύ λιπαρά τυριά. Το ελαιόλαδο χτυπημένο με λεμόνι ή ξύδι είναι μια ασφαλής θερμιδικά επιλογή.

Μείωση αναψυκτικών και ροφημάτων


Πολλές γυναίκες καταναλώνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας αναψυκτικά και  ροφήματα που περιέχουν αρκετή ζάχαρη και χωρίς να το καταλάβουμε έχουμε φορτώσει τον οργανισμό μας με παραπανίσιες άχρηστες θερμίδες. Σύμφωνα με κλινικούς διαιτολόγους τα υγρά περνούν πολύ γρήγορα από το στομάχι ώστε να αντιληφθεί ο εγκέφαλος την κατανάλωση θερμίδων.

Συνδυασμός για σίγουρο αδυνάτισμα


Η κατανάλωση άπαχων κρεατικών σε συνδυασμό με φασόλια και ανάλατους ξηρούς καρπούς ενδείκνυται για αδυνάτισμα. Όταν μάλιστα καταναλώνονται ταυτόχρονα προκαλούν κορεσμό γιατί περιέχουν φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες απορροφούν νερό και φουσκώνουν μέσα στο στομάχι, καταλαμβάνοντας χώρο.

Λαχανικά μία φορά την εβδομάδα


Η αποτοξίνωση με λαχανικά και φρούτα μια φορά την εβδομάδα βοηθούν πάρα πολύ στην αποτελεσματικότητα μιας ισορροπημένης διατροφής. Σύμφωνα με μελέτη οι χορτοφάγοι έχουν 15% λιγότερες πιθανότητες να είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι από όσους τρώνε κρέας. Αυτό γιατί οι πρώτοι τείνουν να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες και λιπαρά και περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Φάε πρωινό μόλις ξυπνήσεις


Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας γιατί επιταχύνεται η καύση θερμίδων. Επίσης χαρίζει ενέργεια και μειώνει τη λιγούρα που νιώθουμε για γλυκά.

Τα λιπαρά δεν είναι τόσο ένοχα


Μπορεί τα λιπαρά να έχουν πολλές θερμίδες δεν μπορούν όμως να εξαφανιστούν από τη διατροφή μας. Το παν στην κατανάλωσή τους είναι να λαμβάνονται από τις σωστές πηγές. Έτσι για παράδειγμα το ελαιόλαδο, οι ξηροί καρποί και το αβοκάντο είναι καλά λιπαρά.

Οι στερήσεις έχουν αντίθετα αποτελέσματα


Είναι πολλές οι φορές που πριν ξεκινήσουμε μια δίαιτα πιέζουμε υπερβολικά τον εαυτό μας με απαγορεύσεις και παράλογες στερήσεις. Είναι λοιπόν προτιμότερο να ενδώσουμε σε μια ατασταλία παρά να εξαντλούμε τον οργανισμό μας γιατί κάποια στιγμή μας προδώσει και η δίαιτα θα πάει περίπατο.

Ο ύπνος κάνει καλό


Ο ύπνος είναι σύμμαχος στο αδυνάτισμα γιατί βοηθάει τον οργανισμό να είναι ξεκούραστος και υγιής. Σύμφωνα με έρευνα η έλλειψη ύπνου ενώ είσαι σε δίαιτα αναγκάζει τον οργανισμό να χάνει περισσότερο νερό, μυϊκή μάζα και άλλου είδους ιστό –αντί για λίπος–, πράγμα που επιβραδύνει το μεταβολισμό. 


protothema.gr
Επιχείρηση μπικίνι τώρα! Επιχείρηση μπικίνι τώρα! Reviewed by stoklari on 23.3.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.