Latest Tweets

About Me

Εισαγγελέας στα σφαγεία Αρκαλοχωρίου



Τι διαπίστωσε στην αιφνιδιαστική επίσκεψη

Πλήθος παραβάσεων που σχετίζονται με την εναπόθεση των λυμάτων διαπίστωσε σήμερα ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, Νίκος Μαρκάκης, ο οποίος ως αυτή την ώρα βρίσκεται στο Αρκαλοχώρι, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής επίσκεψης στα σφαγεία της περιοχής, τα οποία, σημειωτέον, λειτουργούν χωρίς άδεια.

Ο Εισαγγελέας πραγματοποίησε αυτοψία στις εγκαταστάσεις των σφαγείων, μέσα κι έξω, προκειμένου να διαπιστώσει αν πληρούνται οι συνθήκες υγιεινής και τί συμβαίνει με την εναπόθεση των λυμάτων.

Η εικόνα στο εσωτερικό των σφαγείων ήταν ικανοποιητική, ωστόσο τα σφαγεία λειτουργούν παράνομα. Πολυάριθμες, όμως, είναι οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν έξω από το σφαγείο, καθώς τα λύματα και τα απόβλητα καταλήγουν σε κοντινό ρέμα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Ζαχαρίας Καλογεράκης υπογραμμίζει ότι η δημοτική αρχή παρέλαβε τα σφαγεία πριν ένα μήνα, ωστόσο όπως λέει, το πρόβλημα είναι χρόνιο και μεγάλο.

Εν τω μεταξύ έντονος είναι ο προβληματισμός μεταξύ των δημάρχων που έχουν εντός των διοικητικών ορίων τους σφαγεία, με αποτέλεσμα το λουκέτο να είναι μία από τις ισχυρές εναλλακτικές...


πηγή: newsbeast.gr
Εισαγγελέας στα σφαγεία Αρκαλοχωρίου Εισαγγελέας στα σφαγεία Αρκαλοχωρίου Reviewed by stoklari on 29.3.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.