Latest Tweets

About Me

Δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία



Σε αρμονία με την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του οργανισμού μας

Η νούμερο ένα επιλογή για δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία στον οργανισμό μας, σε συνδυασμό με άψογο στυλ ακούει στο όνομα «Bios Balance».

Η δύο φορές ολυμπιονίκης στο τριπλούν, Πηγή Δεβετζή, το επιβεβαιώνει: «Το βραχιόλι Bios Balance το φοράω καθημερινά, αφού με βοηθά, τόσο στις αθλητικές, όσο και στις μικρές καθημερινές μου δραστηριότητες, ενώ η χρωματική του ποικιλία ταιριάζει σε κάθε μου ντύσιμο».

Το βραχιόλι που λειτουργεί σε αρμονία με την ηλεκτρομαγνητική μας ενέργεια και βοηθά στη βελτίωση της ισορροπίας, της ευλυγισίας και της δύναμης του οργανισμού μας.

Το σώμα μας παράγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Η ιδανική ηλεκτρομαγνητική συχνότητα SRF (Schumann Resonating Frequency) αυτής της λειτουργίας είναι περίπου στα 7,8 Hz.

Καθημερινά, όμως, διάφοροι παράγοντες διαταράσσουν το SRF και μειώνουν την απόδοσή μας. Το ολόγραμμα του βραχιολιού Bios Balance έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με συχνότητες που λειτουργούν σε αρμονία με το φυσικό ενεργειακό πεδίο του σώματος και είναι συντονισμένο έτσι ώστε να «καθαρίζει» όλες τις ενεργειακές διαδρομές του σώματός μας, επαναφέροντας την ιδανική συχνότητα SRF.

Τα οφέλη όπως αναφέρουν διάσημοι σταρ, Ολυμπιονίκες και χιλιάδες «βραχιολίστες» Bios Balance είναι: Καλύτερη ανταπόκριση των μυών, περισσότερη δύναμη, βελτιωμένη ισορροπία και μεγαλύτερη ευλυγισία.

πηγή: newsbeast.gr
Δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία Δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία Reviewed by stoklari on 29.3.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.