ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΠΙΑΣ ΜΕ ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 10 λεπτά. Καθώς μαγειρεύονται, αλατοπιπερώνουμε για να νοστιμίσουμε.
Σερβίρουμε τα στήθη πάπιας κομμένα σε φέτες με ψημένη πολέντα.
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Σερβίρει: 4 άτομα
Καλύπτουμε το τηγάνι με ελαιόλαδο, διευθετούμε τα στήθη πάπιας στο τηγάνι με την ξεφλουδισμένη σκελίδα σκόρδου, τα κρεμμύδια (κομμένα στη μέση) και το δεντρολίβανο.
Ροδίζουμε καλά τα στήθη πάπιας και από τις δύο πλευρές.
Αφού ροδίσουν, πετάμε το λίπος που περίσσεψε και προσθέτουμε το ξίδι βαλσάμικο και το ζωμό κρέατος.
Ροδίζουμε καλά τα στήθη πάπιας και από τις δύο πλευρές.
Αφού ροδίσουν, πετάμε το λίπος που περίσσεψε και προσθέτουμε το ξίδι βαλσάμικο και το ζωμό κρέατος.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 10 λεπτά. Καθώς μαγειρεύονται, αλατοπιπερώνουμε για να νοστιμίσουμε.
Σερβίρουμε τα στήθη πάπιας κομμένα σε φέτες με ψημένη πολέντα.
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Σερβίρει: 4 άτομα
- | 2 στήθη πάπιας |
- | 1 σκελίδα σκόρδο |
- | 4 μικρά κρεμμύδια |
- | 1 μικρό κλωνάρι δεντρολίβανου |
- | 100 ml ζωμό κρέατος |
- | 1 κ.γ “Extra” ξίδι βαλσάμικο του οίκου Mazzetti |
- | 1 κ.γ αγνό παρθένο ελαιόλαδο |
- | αλάτι και πιπέρι |
πηγη:degustibus.gr
ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΠΙΑΣ ΜΕ ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
Reviewed by VAGGELIS
on
24.3.11
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια: