ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΠΙΑΣ ΜΕ ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΠΙΑΣ ΜΕ ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
Καλύπτουμε το τηγάνι με ελαιόλαδο, διευθετούμε τα στήθη πάπιας στο τηγάνι με την ξεφλουδισμένη σκελίδα σκόρδου, τα κρεμμύδια (κομμένα στη μέση) και το δεντρολίβανο.

Ροδίζουμε καλά τα στήθη πάπιας και από τις δύο πλευρές.

Αφού ροδίσουν, πετάμε το λίπος που περίσσεψε και προσθέτουμε το ξίδι βαλσάμικο και το ζωμό κρέατος.

Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 10 λεπτά. Καθώς μαγειρεύονται, αλατοπιπερώνουμε για να νοστιμίσουμε.

Σερβίρουμε τα στήθη πάπιας κομμένα σε φέτες με ψημένη πολέντα.


Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Σερβίρει: 4 άτομα

- 2 στήθη πάπιας
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 4 μικρά κρεμμύδια
- 1 μικρό κλωνάρι δεντρολίβανου
- 100 ml ζωμό κρέατος
- 1 κ.γ “Extra” ξίδι βαλσάμικο του οίκου Mazzetti
- 1 κ.γ αγνό παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι

πηγη:degustibus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.