ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΓΕΝΟΒΕΖΕ, ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ


 
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια.

Καθαρίζουμε τα φρέσκα φασολάκια, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα μπόλικο νερό να βράσει.

Μόλις αρχίζει να βράζει, προσθέτουμε τα φασολάκια και μετά από 5 λεπτά τις πατάτες.



Αφού έχουν γίνει σχεδόν τα λαχανικά, προσθέτουμε την πάστα.

Μόλις είναι al dente, δηλαδή μισοψημένη κι όχι να λασπώνει, τη στραγγίζουμε και κρατάμε μια κούπα από το νερό που μαγειρεύτηκε.

Τοποθετούμε τα ζυμαρικά σε μια βαθιά γαβάθα και τα περιχύνουμε με το πέστο, το οποίο έχουμε ανακατέψει με το νερό από το μαγείρεμα.

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με φύλλα βασιλικού.

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά
Σερβίρει: 4 άτομα

- 350 γρ Λιγκουίνι Rustichella d' Abruzzo
- 80 γρ φασολάκια φρέσκα
- αλάτι
- 2 μέτριες πατάτες
- ένα βάζο πέστο γενοβέζε     
πηγη : degustibus.gr                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.