Σε δυο διαφορετικές κατσαρόλες αχνίζουμε χωριστά τις καραβίδες και τα σπαράγγια.
Αποφλοιώνουμε τις καραβίδες και τι τακτοποιούμε σε ατομικά πιάτα με τα σπαράγγια.
Ραντίζουμε με βινεγκρέτ (τη φτιάχνουμε συνδυάζοντας ελαιόλαδο, ξίδι βαλσάμικο, αλάτι και λευκό πιπέρι).
Στολίζουμε με κόκκους κόκκινου πιπεριού και μικρά φύλλα φραγκομαϊντανού.
Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά
Σερβίρει 4 άτομα
- | 20 μίσχοι σπαραγγιών |
- | 20 αστακοκαραβίδες |
- | 3 κ.γ αγνό παρθένο ελαιόλαδο |
- | 1 κ.γ ξίδι βαλσάμικο “Futura” του οίκου Mazzetti |
- | λίγα κλαδάκια φραγκομαϊντανό |
- | αλάτι |
- | λευκό πιπέρι και κόκκινο πιπέρι σε κόκκους |
ΑΣΤΑΚΟΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
Reviewed by VAGGELIS
on
22.3.11
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια: