ΑΣΤΑΚΟΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ



Σε δυο διαφορετικές κατσαρόλες αχνίζουμε χωριστά τις καραβίδες και τα σπαράγγια.

Αποφλοιώνουμε τις καραβίδες και τι τακτοποιούμε σε ατομικά πιάτα με τα σπαράγγια.


Ραντίζουμε με βινεγκρέτ (τη φτιάχνουμε συνδυάζοντας ελαιόλαδο, ξίδι βαλσάμικο, αλάτι και λευκό πιπέρι).



Στολίζουμε με κόκκους κόκκινου πιπεριού και μικρά φύλλα φραγκομαϊντανού.

Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά
Σερβίρει 4 άτομα

- 20 μίσχοι σπαραγγιών
- 20 αστακοκαραβίδες
- 3 κ.γ αγνό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.γ ξίδι βαλσάμικο “Futura” του οίκου Mazzetti
- λίγα κλαδάκια φραγκομαϊντανό
- αλάτι
- λευκό πιπέρι και κόκκινο πιπέρι σε κόκκους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.