Latest Tweets

About Me

Το Facebook διώχνει τα παιδιά


Γύρω στους 20.000 ανήλικους χρήστες την ημέρα σβήνει το facebook από τις σελίδες του κάθε μέρα!
Οι όροι χρήσης της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης το λένε καθαρά: ο χρήστης πρέπει να είναι τουλάχιστον 13 ετών για να δημιουργήσει λογαριασμό στο Facebook. Αλλά, όπως όλοι ξέρουμε, η ανωνυμία του
internet κάνει την παρανομία να ευδοκιμεί και το ίδιο συμβαίνει και στις σελίδες του πολυπληθούς social media στο οποίο πολλοί ανήλικοι στήνουν τη σελίδα τους.
Από την Αυστραλία ξεκίνησε η εκστρατεία για να σβηστούν οι λογαριασμοί των ανηλίκων από τις σελίδες του Facebook και από την ώρα που ξεκίνησε η εταιρεία να τους διώχνει μετρά περί τις 20.000 αποχωρήσεις ημερησίως, λόγω ακατάλληλης ηλικίας. Και αυτά τα 20.000 προφίλ που σβήνονται κάθε μέρα δεν είναι παρά η κορυφή του πελώριου παγόβουνου. Στην Αμερική μόνο οι ανήλικοι χρήστες που ανοίγουν προφίλ στο Facebook υπολογίζονται στους 3,6 εκατομμύρια το μήνα, σύμφωνα με τους New York Times.
Πέρα από την προσπάθεια που καταβάλουν οι υπεύθυνοι του Facebook για να αποτρέψουν τη χρήση του από παιδιά, επισημαίνουν επίσης πως υπάρχουν κανόνες και κανονισμοί που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, όπως ο περιορισμός του γυμνού για παράδειγμα.
Πηγή: queen.gr
Το Facebook διώχνει τα παιδιά Το Facebook διώχνει τα παιδιά Reviewed by stoklari on 30.3.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.