Latest Tweets

About Me

Μηχανή αναζήτησης video για το Facebook


Την ευκαιρία να παρακολουθούν και να κατεβάζουν τα video του facebook που επιθυμούν, θα έχουν στο εξής οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου.
Στις μέρες μας, οι χρήστες του Facebook «ανεβάζουν» πολλά video στο Facebook. Τα περισσότερα από αυτά, συχνά κάποιος δεν μπορεί αν δεν είναι φίλος με το χρήστη που έχει κάνει το upload. Ωστόσο, πολλά είναι διαθέσιμα σε όλους του χρήστες του Facebook, αλλά μέχρι τώρα, το
πρόβλημα της εταιρίας ήταν πως δεν είχε μεριμνήσει για μια μηχανή αναζήτησης για τα video που κατά καιρούς ανεβάζουν οι χρήστες.
Πλέον η εταιρία, ετοιμάζεται να προσθέσει στο κοινωνικό δίκτυο, αυτή τη λειτουργία. Σε μια ειδική μπάρα, η οποία θα ονομάζεται Facetofind, όσοι χρησιμοποιούν το Facebook, θα μπορούν να γράφουν στη νέα μηχανή αναζήτησης τα στοιχεία του video που θα επιθυμούν να δουν και αυτή θα τους παρουσιάζει αμέσως όλα τα video που θα είναι σχετικά με την αναζήτηση.
Τα …καλά νέα όμως δε σταματούν εδώ, αφού η εταιρία έχει προβλέψει και μια νέα λειτουργία. Συγκεκριμένα, στο εξής, στο δεξί κλικ του «ποντικιού» σας, θα υπάρχει λειτουργία η οποία θα σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αμέσως το video που επιθυμείτε. Η λειτουργία αυτή θα ονομάζεται «download to your pc», με τους εφευρέτες της να δηλώνουν ήδη ικανοποιημένοι από τα πρώτα αποτελέσματα.

newsbomb.gr
Μηχανή αναζήτησης video για το Facebook Μηχανή αναζήτησης video για το Facebook Reviewed by stoklari on 23.3.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.