Latest Tweets

About Me

Κατηγορείται και για ασέλγεια 16χρονου!




Με βεβαρημένο ποινικό μητρώο οι δολοφόνοι του ιταλού αγνοούμενου

Πρωταγωνιστής σε μία ακόμη υπόθεση φρίκης φέρεται ένας από τους δύο υπηκόους Βουλγαρίας, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ενώ ένας ακόμη ομοεθνής τους αναζητείται για τη ληστεία και ανθρωποκτονία σε βάρος του 67 ιταλού πλασιέ γεωργικών
εργαλείων.

Τον 42χρονο Βούλγαρο, ο οποίος διαμένει στη Σούρπη, βαρύνουν κατηγορίες για την ασέλγεια μαθητή. Η συμπληρωματική δικογραφία σχηματίστηκε μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, την οποία συνεχίζει το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπως δημοσιεύει ο Ταχυδρόμος.

Από την εξέταση εμπλεκομένων προσώπων, τα οποία προέκυψαν μετά από τις άρσεις απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, προέκυψε ότι ο 42χρονος από το Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2010 επανειλημμένες φορές και με τη χρήση λεκτικών απειλών κατά της σωματικής του ακεραιότητας εξανάγκασε ανήλικο μαθητή, ηλικίας 16 ετών, να υποστεί θωπείες και άλλες ασελγείς πράξεις προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπειά του. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα.

Ο 42χρονος και ο 37χρονος ομοεθνής του, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τα εντάλματα σύλληψης για τη ληστεία και ανθρωποκτονία από κοινού, που εκδόθηκαν σε βάρος τους την περασμένη Δευτέρα, απολογήθηκαν χθες στον Ανακριτή Βόλου.

Μετά την πολύωρη απολογία τους Ανακριτής και Εισαγγελέας υπηρεσίας έκριναν τους δύο δράστες προφυλακιστέους, ενώ παρήγγειλαν την αναπαράσταση του εγκλήματος.

Οι Βούλγαροι θα οδηγηθούν συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στον τόπο του εγκλήματος, στην περιοχή «Σταυρός» του Πτελεού και η αναπαράσταση θα γίνει παρουσία του Ανακριτή και της Εισαγγελέως.

Ο Ιταλός έμπορος γεωργικών εργαλείων, ο οποίος ταξίδεψε από τη Νάπολι μέσω Αγκόνας μαζί με τρεις συναδέλφους του για δειγματισμό του εμπορεύματος στη Μαγνησία, ήταν αγνοούμενος τους τελευταίους πέντε μήνες. Μόνο το ΙΧ αυτοκίνητό του εντοπίστηκε εννέα μέρες μετά την εξαφάνισή του κατακρημνισμένο σε χαράδρα στον Πτελεό.

πηγη: newsbeast.gr
Κατηγορείται και για ασέλγεια 16χρονου! Κατηγορείται και για ασέλγεια 16χρονου! Reviewed by stoklari on 2.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.