Latest Tweets

About Me

Θρίαμβος για το Angry Birds!

Το Angry Birds και το Facebook ήταν μεταξύ των νικητών στα Appy Awards που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (11 Απριλίου) στο Λονδίνο.
Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι ψήφισαν για 50 υποψήφιες εφαρμογές σε 10 κατηγορίες.Ο μεγάλος νικητής ήταν αδιαμφισβήτητα το Angry Birds το οποίο κέρδισε το βραβείο για καλύτερη εφαρμογή παιχνιδιού και το κύριο βραβείο για την καλύτερη εφαρμογή του έτους.
Το Facebook κέρδισε το βραβείο για την εφαρμογή που σπαταλάς περισσότερο χρόνο, ενώ το Spotify για καλύτερη μουσική εφαρμογή.
Οι εφαρμογές ή αλλιώς «apps» όπως είναι περισσότερο γνωστές, είναι μεγάλες επιχειρήσεις κυρίως στα λεγόμενα «smart phones», με 350.000 για την Apple, 200.000 για το λειτουργικό σύστημα Android της Google, 65.000 για την Nokia και 11.000 για τα Windows.
Πάνω από 10 δισεκατομμύρια εφαρμογές έχουν κατεβαστεί από online κατάστημα της Apple σε 18 μήνες, και κέρδη που φτάνουν τα 1,2 δισ. για τους προγραμματιστές.
Ο αναλυτής της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας Μπεν Γουντα δήλωσε «Νομίζω ότι η επιχείρηση των εφαρμογών μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Έτσι οι ευκαιρίες είναι περιορισμένες μόνο από την φαντασία σας, αν έχετε μια μεγάλη ιδέα μπορείτε να το κάνετε εφαρμογή».
Θρίαμβος για το Angry Birds! Θρίαμβος για το Angry Birds! Reviewed by stoklari on 16.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.