Latest Tweets

About Me

Τσάι... και ξεχάστε τα περιττά κιλά

Αφήστε στη άκρη τις εξαντλητικές δίαιτες. Το νέο όπλο για επιτυχημένο αδυνάτισμα είναι το τσάι, σύμφωνα με μία νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο Oxford Brooks. Μόνο που θα πρέπει να το πίνετε χωρίς γάλα…
Επιστήμονες από την Ιαπωνία υπέβαλλαν μια ομάδα αρουραίων σε μια διατροφή με πάρα πολλές θερμίδες και λίπη και τα ζώα άρχισαν να παχαίνουν. Όταν, όμως, άρχισαν να τους δίνουν και τσάι, τα ζώα έπαψαν να συσσωρεύουν περιττά κιλά.

Όπως εξηγούν στην επιθεώρηση «Nutrition», το όφελος του τσαγιού οφείλεται στα υψηλά επίπεδα ορισμένων θρεπτικών συστατικών που περιέχει, τα οποία εμποδίζουν την απορρόφηση του λίπους.
Τα συστατικά αυτά είναι οι θεαφλαβίνες και οι θεαρουβιγίνες, αλλά η δράση τους κατά της απορρόφησης του λίπους φαίνεται να εξουδετερώνεται από τις πρωτεΐνες του αγελαδινού γάλακτος.
Αν πάντως κάποιος δεν αντέχει να πιει σκέτο το τσάι του, ίσως πρέπει να προτιμήσει το… πλήρες γάλα έναντι του άπαχου! Και αυτό, διότι μία άλλη μελέτη υποδηλώνει πως το άπαχο εξουδετερώνει περισσότερο τα ωφέλιμα συστατικά του τσαγιού απ’ ό, τι το πλήρες.


πηγη: newsbomb,gr
Τσάι... και ξεχάστε τα περιττά κιλά Τσάι... και ξεχάστε τα περιττά κιλά Reviewed by stoklari on 2.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.