Latest Tweets

About Me

Το λευκό ανδρικό φανελάκι και οι χίλιες χρήσεις του

Πως να συνδυάσετε το λευκό ανδρικό φανελάκι για να γίνει το απόλυτο trend.
Τα ανδρικά ρούχα ήταν ανέκαθεν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών με καλύτερο το κλασσικό, βαμβακερό λευκό, πεντακαθάρο φανελάκι που φορούσαν οι άνδρες μέσα από τα πουκάμισα τους στα 50's και μετά.
Ένα εσώρουχο που ουσιαστικά δοξάστηκε και σαν «εξώρουχο» στα 70's όπου και παρουσιάστηκε σε αμέτρητες παραλλαγές.
Το κλασσικό λευκό, όμως, είναι σχεδόν iconic στις φαντασιώσεις των γυναικών για την επαναστατική του διάθεση όχι μόνο στα καλογυμνασμένα ανδρικά σώματα αλλά και στις αμέτρητες εφαρμογές που είχε με κάποιο τρόπο στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ένα από τα μοναδικά ρούχα που συνδυάζεται με η χωρίς σουτιέν, στενό με ακάλυπτη μέση ή φαρδύ σαν φόρεμα, το λευκό τιραντένιο φανελάκι είναι το ρούχο του καλοκαιριού. Οι Dolce e Gabbana κάτι ξέρουν που το παρουσιάζουν στις πασαρέλλες τους με κάθε ευκαιρία δημιουργώντας επιθυμία για ένα ταξίδι-έρωτα στην μυστηριακή Σικελία.

1.Μπορείτε να το βρείτε όχι μόνο στο κλασσικό rib – πλέξη που χαρακτηρίζεται από τις κάθετες ρίγες- αλλά και από πιο απαλό βαμβακερό με μετάξι. Άλλοτε με φαρδιές τιράντες και μερικές φορές με λίγο λεπτότερες, το φανελάκι συνδυάζεται με τζην παντελόνι κάθε γραμμής και ύφους η φούστα μίνι –αυστηρά για καλλίγραμα πόδια – ή midi pencil στενή. Επίσης μπορείτε να το βάλετε με φούστα σε γραμμή Α, η cocoon– στρογγυλή με πιέτες- η και με μία ανάλαφρη μακριά και φαρδιά που τίνει να είναι και η τελευταία τάση.
2.Αν έχετε μικρό στήθος μη διστάσετε να το φορέσετε σκέτο, ίσως και διπλό σε διαφορετικό χρώμα αν διαλέξετε μία λεπτη ίσως και λίγο διάφανη ποιότητα. Αν αποφασίσετε για σουτιέν μην διστάσετε να διαλέξετε ένα έντονο χρωματιστό (αλλά όχι μπεμπεκιστικο και εφηβικό) αλλά μάλλον σεξι με μπανέλες ή και τρίγωνο με γραμμικά εμπριμέ η μεταλλικές υφές και χρώματα. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα και, όταν απλά το σουτιέν, είναι καλά κρυμμένο σχηματίζοντας ένα εντυπωσιακό σε σιλλουέτα μπούστο που κάνει την φαντασία να οργιάζει.
3.Αν μπείτε στη λογική του everyday λευκό φανελάκι τζην παντελόνι και φλατ παπούτσια αλλά έχετε υποψία ότι θα βγείτε το βράδυ «πακετάρετε» ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνα sandals – μήν ακούσω για μονοκόματες πλατφόρμες και φελούς!- και ένα εντυπωσιακό, περίτεχνο κολιέ. Διαφορετικά ένα τεράστιο δαχτυλίδι η ένα ωραίο charm bracelet σε χρυσό η ασημένιο χρώμα κάνει ενδιαφέρον εφέ.
4. Αν πάλι ξεμείνετε σε ξένο σπίτι και πρέπει με κάποιο τρόπο να γυρίσετε στη βάση σας, ενώ τα ρούχα σας έγιναν κομμάτια σε μία νύχτα αχαλίνωτου πάθους, μήν σκάτε. Θα δανειστείτε ένα φανελάκι από τον βραδυνό αγαπημένο σας, θα του πάρετε και μία μαλακή δερμάτινη ζώνη και θα φορέσετε το φανελάκι σαν κοντό φορεμα. Αν δεν έχει φανελάκι να σας δανείσει κάντε σκηνή και αναγκάστε τον να πάει να σας αγοράσει -το καλύτερο ενθύμιο-αλλιώς μάλλον κάνατε κακή επιλογή γιατί κανένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν επιτρέπεται να μην έχει τουλάχιστον μία εξάδα λευκά βαμβακερά φανελάκια, εσώρουχα και κάλτσες για μια all American hunk sexual fantasy.
5.Η μόδα θέλει τα εξοδάκια της όμως το στυλ απλά εξυπνάδα και προσαρμοστηκότητα γρήγορα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καλό καλοκαίρι και αναμένω να σας πετύχω μοναδικές και υπεροχες με το δικό σας λευκό φανελάκι, κάπου εκεί έξω.

Πηγή: queen.gr
Το λευκό ανδρικό φανελάκι και οι χίλιες χρήσεις του Το λευκό ανδρικό φανελάκι και οι χίλιες χρήσεις του Reviewed by stoklari on 26.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.