Latest Tweets

About Me

"Κόβουν" ρούχα, διατροφή και διασκέδαση οι Έλληνες




Η έρευνα που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος» πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 500ατόμων πανελλαδικά και δείχνει τις διαφορές στις συνήθειες των Ελλήνων σε σχέση με το περασμένο έτος.


Τα ψώνια φαίνεται πως έχουν μειώσει σε εντυπωσιακό βαθμό άντρες αλλά και... γυναίκες, αφού μόνο το 1% των ερωτηθέντων ξοδεύει περισσότερα χρήματα από ότι πέρυσι στην ένδυση και την υπόδηση. Χαρακτηριστικό είναι το ποσοστό των γυναικών καθώς το87% εξ αυτών υποστηρίζει ότι επισκέπτεται λιγότερο τα εμπορικά καταστήματα!

Οι Έλληνες έχουν μειώσει και τα νυχτοπερπατήματα τους αφού το 79% των Ελλήνων βγαίνει για διασκέδαση λιγότερο σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Παράλληλα, τρεις στους τέσσερις πολίτες έχουν περιορίσει σημαντικά τα ταξίδια σε σχέση με το 2010.

Το 65% χρησιμοποιεί λιγότερο το Ι.Χ. στις καθημερινές του μετακινήσεις, με μόλις το 3% να δηλώνει ότι οδηγεί πιο συχνά συγκριτικά με ένα χρόνο πριν.

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες τους έχουν “αναγκαστεί” να μειώσουν οι Έλληνες αφού το 38% του δείγματος της έρευνας καπνίζει λιγότερο συγκριτικά με πέρυσι.

Τέλος, η έρευνα της εταιρίας «Interview» κατέδειξε ακόμη κάτι πολύ σημαντικό: ένας στους 3καταναλωτές αγοράζει πιο σπάνια κρέας ενώ μαγειρεύει ψάρι για το καθημερινό τραπέζι με μικρότερη συχνότητα από ότι το 2010 κάτι που αυξάνει τις ανησυχίες για ενδεχόμενα μελλοντικά προβλήματα υγείας.







www.xodrobizeli.gr
"Κόβουν" ρούχα, διατροφή και διασκέδαση οι Έλληνες "Κόβουν" ρούχα, διατροφή και διασκέδαση οι Έλληνες Reviewed by stoklari on 26.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.