Latest Tweets

About Me

Οι άνδρες δεν θέλουν τις κλαψιάρες



Αν είστε από τις γυναίκες που πιστεύετε ότι οι άνδρες συγκινούνται και έλκονται από τις ευαίσθητες γυναίκες που κλαίνε, κάνετε μέγα λάθος. Και Ισραηλινοί ερευνητές είναι έτοιμοι να σας δώσουν και επιστημονική απάντηση σε αυτό.
Η οσμή των χημικών ουσιών που αναδύεται από τα δάκρυα των γυναικών μειώνει σημαντικά τη λίμπιντο των ανδρών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Η ανακάλυψη αναμένεται να
αναζωπυρώσει την παλαιά επιστημονική διαμάχη κατά πόσο υπάρχουν φερορμόνες στους ανθρώπους, δηλαδή χημικές ουσίες που εκκρίνονται από τον οργανισμό και επηρεάζουν την κοινωνική συμπεριφορά των άλλων.

Οι Ισραηλινοί ερευνητές συγκρότησαν μια ομάδα από περίπου 60 εθελοντές, κυρίως γυναίκες. Τα πειράματα που ακολούθησαν, στα οποία 24 άνδρες εθελοντές, ηλικίας 23 έως 32 ετών, κλήθηκαν να μυρίσουν τα φρέσκα γυναικεία δάκρυα και παράλληλα να κοιτάζουν εικόνες με γυναίκες, έδειξαν πτώση κατά μέσο όρο 13% στο επίπεδο τεστοστερόνης στο σάλιο των ανδρών και συνακόλουθη μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας τους. Κάθε φορά που οι άνδρες μύριζαν γυναικεία δάκρυα (χωρίς να ξέρουν από πού προέρχονται), οι γυναίκες στις εικόνες τούς φαίνονταν λιγότερο ελκυστικές.
Οι άνδρες δεν θέλουν τις κλαψιάρες Οι άνδρες δεν θέλουν τις κλαψιάρες Reviewed by stoklari on 10.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.