Latest Tweets

About Me

Αδιάθετη ναι, άρρωστη όχι




Χάπι μειώνει τα συμπτώματα της περιόδου

Είναι πολλές οι γυναίκες που πάσχουν από προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο, με φοβερούς πόνους, κράμπες, αιμορραγία, πονοκεφάλους κα γενικότερη κακουχία και αδιαθεσία.

Σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Περναμπούκο στη Βραζιλία, ένα χάπι που περιέχει μείγμα λιπαρών οξέων και βιταμινών φαίνεται να μειώνει σημαντικά τα συμπτώματα.

Σύμφωνα με την έρευνα, το συγκεκριμένο χάπι χορηγήθηκε σε 120 γυναίκες με προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο και οι μειώσεις που καταγράφηκαν σε ότι αφορά τα συμπτώματα στις γυναίκες, ήταν σημαντικές.

Οι γυναίκες που πήραν δοσολογία των 2 γραμμαρίων (που συνδύαζε μείγμα λιπαρών οξέων και βιταμίνης Ε), παρατήρησαν σημαντική ανακούφιση των συμπτωμάτων τους, τρεις και έξι μήνες μετά την έναρξη της θεραπείας. Οι παρενέργειες που καταγράφηκαν ήταν ασήμαντες και δεν φάνηκαν να σχετίζονται άμεσα με το χάπι.

Οι ερευνητές τόνισαν, πως τα χάπια που δημιούργησαν θα συμβάλουν δραστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας των γυναικών με προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο, καθώς και θα κάνουν και τους γύρω τους πιο ευχαριστημένους, αλλά και τα αφεντικά τους, αφού δεν θα έχουν μειωμένη απόδοση στη δουλειά τους. Τουλάχιστον όχι για αυτόν το λόγο.

Πηγή: queen
Αδιάθετη ναι, άρρωστη όχι Αδιάθετη ναι, άρρωστη όχι Reviewed by stoklari on 2.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.