Latest Tweets

About Me

Η καρέκλα που κάθε έφηβος θα ονειρευόταν


Η καρέκλα που κάθε έφηβος θα ονειρευόταν
Στο μυαλό (και στα χαρτιά) του σχεδιαστή John Greg Ball, η Subsonic chair υπήρχε σαν ιδέα από το 2005 και μάλιστα συμμετείχε στον διαγωνισμό “teenage furniture” του designboom. Έκτοτε, ο Greg Ball εξέλιξε ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο concept, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει το πρωτότυπο μοντέλο που βλέπεις στη φωτογραφία.

Η Subsonic chair σχεδιάστηκε γύρω απ’ την ανάγκη των εφήβων να παίζουν video games και να ακούνε πολύ δυνατά μουσική και περιλαμβάνει δύο subwoofers 16 ιντσών, δύο ηχεία mid-range 4 ιντσών και δύο tweeters υψηλών συχνοτήτων. Η συνολική ισχύς της είναι 1000W και ο χρήστης μπορεί να συνδέσει πάνω της iPod, MP3 player ή την παιχνιδομηχανή του. Στόχος του Ball ήταν εξάλλου να δημιουργήσει ένα αντικείμενο που να παράγει απίστευτα δυνατό ήχο. Προς το παρόν παραμένει concept, όμως μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις υπόλοιπες δουλειές του John Greg Ball μέσα απ’ το προσωπικό του site, κάνοντας κλικ εδώ.




itech4u.gr


Η καρέκλα που κάθε έφηβος θα ονειρευόταν Η καρέκλα που κάθε έφηβος θα ονειρευόταν Reviewed by stoklari on 28.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.