Latest Tweets

About Me

Τα gadgets που κάνουν τη ρουτίνα... απόλαυση
ΔΕΙΤΕ: Λειτουργικά και με έμπνευση!

Ακόμη και αυτοί που δεν είναι φαν των gadgets, πρόκειται να τα λατρέψουν! Πρόκειται για συσκευές και προϊόντα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, αλλά και πιο ξεχωριστή, ενώ είναι ιδιαιτέρως λειτουργικά.


Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας:

1) Σας αρέσει το τραγούδι στο μπάνιο; Τότε με το σφουγγάρι- μικρόφωνο μπορείτε να κάνετε μπάνιο και να τραγουδήσετε ταυτόχρονα!2) Το πρωινό ξύπνημα και ό, τι αυτό συνεπάγεται είναι για τον περισσότερο κόσμο μαρτύριο. Εάν δεν θέλετε να σκύβετε για να ξεπλύνετε τα δόντια σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική οδοντόβουρτσα που ανακατευθύνει το νερό, ώστε να μην χρειάζεται να κουνηθείτε από τη θέση σας! 3) Εάν δεν προλαβαίνετε να βγάλετε βόλτα το σκύλο σας, τότε αφήστε τον να κοιτάει έξω με το αυτό gadget .4) Gadget ειδικό για την αυλή σας! Γυάλινη μπάλα για να λαμβάνουν την τροφή τους τα πτηνά.


5) Ηλιακό σπίτι πουλιών. Στο ηλιοβασίλεμα ενεργοποιείται ένας αισθητήρας και ο κήπος φωτίζεται.

6) Αντί να φοβάστε ότι θα σας πέσει ο δίσκος, μπορείτε να επενδύσετε στον ειδικό δίσκο με εσοχές για να μπαίνουν τα δάχτυλα του χεριού!7) Σε ποιον δεν έχει τύχει να κάψει το τοστ του; Η γυάλινη τοστιέρα μπορεί να... σώσει το τοστ, αφού μπορείτε να βλέπετε πότε έχει ψηθεί το ψωμί.


8) Ειδικό gadget για την κουζίνα, που σας λύνει τα χέρια!9) Μπανάνες με μελανιές; Όχι πια! Η θήκη για τις μπανάνες είναι ένα gadget που πρέπει να αποκτήσετε...10) Ακόμη ένα gadget, ώστε η μπανάνα να μεταφέρεται... σώα και αβλαβής!11) Ζώνη- μεζούρα, ώστε να μετριέστε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε!12) Βάλτε σε τάξη ακόμη και τα καλώδια!13) Εάν έχετε έλλειψη χώρου στο σπίτι σας, τότε το ειδικό έπιπλο που ανοίγει και κλείνει είναι κατάλληλο για το πρόβλημά σας.14) Είστε από αυτούς που ξυπνάνε το βράδυ; Με τις παντόφλες, που έχουν φωτάκια ενσωματωμένα, θα μπορέσουν τουλάχιστον οι υπόλοιποι στο σπίτι να απολαύσουν τον ύπνο τους, χωρίς να ανοίγετε τα φώτα.15) Το μπολ που χωρά παντού! Είναι σαν πλαστελίνη, αφού παίρνει όποιο σχήμα θέλετε, ώστε να χωρέσει στην τσέπη, σε σακίδιο και όπου αλλού θέλετε...16) Ακόμη ένα πρακτικό μπολ!

17) Πένα και post-it σε ένα!18) Τα ατυχήματα είναι μέσα στη ζωή. Με τις πτυσσόμενες πατερίτσες τουλάχιστον θα γίνει η ζωή σας πιο εύκολη μέχρι να αναρρώσετε.

19) Η θέρμανση στο γραφείο σας είναι... για κλάματα ή χρειάζετε να δουλέψετε εξωτερικά; Τότε θα λατρέψετε τα θερμαινόμενα γάντια USB!
ΔΙΑΦΟΡΑ
Τα gadgets που κάνουν τη ρουτίνα... απόλαυση Τα gadgets που κάνουν τη ρουτίνα... απόλαυση Reviewed by stoklari on 5.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή

Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.