Latest Tweets

About Me

Τέλος Ιουλίου η παρουσίαση των Radeon HD 7000;




H AMD δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός

Πληροφορίες που φέρονται να προέρχονται από το εσωτερικό της AMD αναφέρουν ότι η εταιρεία έχει ήδη έτοιμα από τις αρχές Φεβρουαρίου τα πρώτα κυκλώματα που θα αποτελέσουν τη βάση για την επόμενη γενιά των καρτών γραφικών Radeon HD.

Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, και αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τα συνήθη χρονοδιαγράμματα, δεν αποκλείεται να έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τις Radeon HD 7000 κάποια στιγμή στα τέλη Ιουλίου. Επί του πρακτέου, πάντως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Ο αστάθμητος παράγοντας ακούει στο όνομα TSMC. Αν η ταϊβανέζικη εταιρεία δεν καταφέρει να ολοκληρώσει γρήγορα την τεχνολογία HKMG (High-K Metal Gate) για τη μέθοδο ολοκλήρωσης των 28nm, είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσουν οι επόμενες κάρτες της AMD, ακόμα και της Nvidia. Φήμες λένε ότι η διαδικασία στις εγκαταστάσεις της TSMC προχωρά με αργούς ρυθμούς κι αυτό είναι κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τους πελάτες της - εν προκειμένω την AMD. Κάποια στιγμή, ένα σημαντικό μέρος των αναγκών της AMD στα 28nm θα καλυφθεί από τη GlobalFoundries, αλλά μέχρι τότε τα πάντα εξαρτώνται από την TSMC.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να κάνουμε εκτιμήσεις σχετικά με τις δυνατότητες των Radeon HD 7000. Το πιο πιθανό είναι να δούμε βελτιωμένες εκδόσεις των HD 6000 και όχι κάτι επαναστατικό. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό για να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα.

Πηγή: pcmag
Τέλος Ιουλίου η παρουσίαση των Radeon HD 7000; Τέλος Ιουλίου η παρουσίαση των Radeon HD 7000; Reviewed by stoklari on 3.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.