Latest Tweets

About Me

Samsung Galaxy S II, έρχεται Μάιο To λεπτότερο smartphone

Το λεπτότερο smartphone στον κόσμο, το Samsung Galaxy S II, φέρνει το Μάιο η COSMOTE, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.
Το Samsung Galaxy S II, με πάχος μόλις 8.49 χιλιοστά, είναι το πρώτο smartphone της Samsung με διπύρηνο επεξεργαστή για
εξαιρετικές επιδόσεις σε multitasking περιβάλλον, με ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ταχύτατη επεξεργασία εικόνας και εντυπωσιακά γραφικά. Διατίθεται στην έκδοση των 16GB εσωτερική μνήμη. Με λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread), διαθέτει, επίσης, οθόνη αφής 4.3’’ Super AMOLED Plus υψηλής ευκρίνειας, με εκπληκτικά χρώματα, ενώ με την κάμερα 8MP μπορεί κανείς να τραβήξει video υψηλής ποιότητας και να φωτογραφήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Χάρη στις νέες εφαρμογές Hubs της Samsung ο χρήστης μπορεί να οργανώσει όλες του τις επαφές από τα κοινωνικά δίκτυα, να έχει πρόσβαση σε περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία, να «κατεβάσει» τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια και παιχνίδια μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Επίσης, μπορεί να συνδέσει τη συσκευή του ασύρματα με την τηλεόραση, το Laptop ή το ηχοσύστημα για αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου.



newsbomb.gr
Samsung Galaxy S II, έρχεται Μάιο To λεπτότερο smartphone Samsung Galaxy S II, έρχεται Μάιο To λεπτότερο smartphone Reviewed by stoklari on 12.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.