Latest Tweets

About Me

Ο κώδικας των Windows 8 στα χέρια των OEMs

Ο κώδικας των Windows 8 στα χέρια των OEMs
Σύμφωνα με αξιόπιστο Windows site, η Microsoft έχει ξεκινήσει να διανέμει τα πρώτα αντίγραφα των Windows 8 στους βασικούς OEMs της.
Ο στόχος της Microsoft είναι προφανώς να "χτίσει" επάνω στην αποδοχή ειδικών και κοινού για τα Windows 7, ώστε να προχωρήσει στην επόμενη γενιά λειτουργικών συστημάτων. Σύμφωνα με το Winrumours.com, η έκδοση build
7971.0.110324-1900 των Windows 8 έχει ήδη σταλεί μέσω του συστήματος Connect testing της εταιρείας, αλλά μόνο στους βασικούς OEMs.
Τα χαρακτηριστικά
Κυκλοφορεί ήδη "βροχή" από πληροφορίες στην "πιάτσα" σχετικά με τα νέα Windows, συμπεριλαμβανομένης και της πιθανότητας να ενσωματώνουν ένα καλοσχεδιασμένο gaming component καθώς και λειτουργία system reset. Αναμένεται εξάλλου να υπάρχει υποστήριξη για 3D, ενώ και η δυνατότητα touch θα αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό. Σε κάθε περίπτωση, η είδηση και μόνο πως το build βρίσκεται στα χέρια των OEMs, δηλώνει πως δεν είναι μακριά η στιγμή που το νέο λειτουργικό θα κάνει μια πιο "δημόσια" εμφάνιση.
Πηγή: Techout.gr
Ο κώδικας των Windows 8 στα χέρια των OEMs Ο κώδικας των Windows 8 στα χέρια των OEMs Reviewed by stoklari on 1.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.