Latest Tweets

About Me

Με 20ετη κάθειρξη απειλείται ο Στρος-Καν

Ο Ντομινίκ Στρος – Καν «είναι μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Χάρλεμ και δεν θα φύγει από εκεί πριν από τουλάχιστον τρεις ώρες».
Αυτό δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματικός στη αστυνομίας,  απαντώντας σε ερώτηση  σχετική με το πότε θα προσαχθεί ενώπιον δικαστή ο γενικός διευθυντής του
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Ντομινίκ Στρος-Καν , ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο και κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, θα πρέπει να προσαχθεί ενώπιον δικαστού εντός της σημερινής ημέρας.
Ο δικαστής είναι αυτός που θα αποφασίσει αν ο Στρος – Καν θα προφυλακισθεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή ενός μεγάλου χρηματικού ποσού ως εγγύηση.
Η ποινή που απειλείται για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο επικεφαλής του ΔΝΤ – σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και παράνομος περιορισμός προσώπου - μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 20 έτη κάθειρξης,  σύμφωνα με τη νομοθεσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.
Σημειώνεται, ότι ένας εκ των δικηγόρων του Στρος Καν, ο Ουίλιαμ Τέιλορ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και ότι θα δηλώσει αθώος.
Μια εργαζόμενη γυναίκα ως καμαριέρα στο ξενοδοχείο Sofitel, που βρίσκεται στην West 44th Street της Νέας Υόρκης, κατήγγειλε στην αστυνομία τη «βάναυση» επίθεση που δέχτηκε από τον επικεφαλής του ΔΝΤ.
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr 


Συνελήφθη ο Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλική παρενόχληση!

Στην Ελλάδα… θα είχε συλληφθεί η καμαριέρα

Με 20ετη κάθειρξη απειλείται ο Στρος-Καν Με 20ετη κάθειρξη απειλείται ο Στρος-Καν Reviewed by stoklari on 15.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.