Latest Tweets

About Me

Φεύγει μετά τα πλέι οφ ο Σισέ

Σκέφτεται ακόμη και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ

Ο Γάλλος επιθετικός θέλει να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τους «πράσινους» να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το προκριματικά του Champions League της επόμενης περίοδο. Διαψεύδει το «τριφύλλι» για Φαλκς.


Ο αρχηγός των «πρασίνων» δεν αναφέρεται στα μελλοντικά του σχέδια, τα οποία ίσως έχει ήδη καταστρώσει, αφού δεν θέλει να διαταράξει την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση της ομάδας ενόψει των δύσκολων και σημαντικών αναμετρήσεων που ακολουθούν. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Sportday, αμερικανική ομάδα (πιθανότατα οι Νιου Γιορκ Ρέντμπουλς, όπου αγωνίζεται και ο Τιερί Ανρί) ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του. Οι ομάδες του MLS πληρώνουν αδρά τους ποδοσφαιριστές τους, κάτι που σημαίνει ότι ο Σισέ θα βρει συμβόλαιο παρόμοιο με αυτό που έχει στον Παναθηναϊκό, ίσως και καλύτερο. Από την άλλη πλευρά, το θέμα είναι να ικανοποιηθεί και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ζητάει τουλάχιστον τα 7 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε για να τον πάρει τη Μαρσέιγ.


Διαψεύδουν για Φαλκς…

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σταν Φαλκς, ως τεχνικού διευθυντή διαψεύδουν στον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός, μάλιστα, φέρεται να έχει έρθει στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με τους διοικούντες τους «πράσινους», κάτι που δεν επιβεβαιώνει το στρατόπεδο του «τριφυλλιού», είτε επειδή ισχύει, είτε για λόγους τακτικής. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Αϊντχόφεν και νυν της Βίσλα Κρακοβίας έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2012 με την πολωνική ομάδα, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του είναι κοντά στις 300.000 ευρώ, ποσό που παίρνει και ο συμπατριώτης του προπονητής Ρόμπερτ Μάασκαντ, με τον οποίο πήγαν μαζί τον Αύγουστο του 2010 στη Βίσλα Κρακοβίας.

Σκέψεις για Κατσουράνη στην άμυνα

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το πρωί, ύστερα από το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ώστε να μπουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για την πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Για την αναμέτρηση της Τούμπας, ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Καντέ, Μπουμσόνγκ και Λέτο, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο τραυματίας Σπυρόπουλος.

Η απουσία των ? της άμυνάς του πονοκεφαλιάζει τον τεχνικό των «πρασίνων», ο οποίος κάνει σκέψεις για μετάθεση του Κώστα Κατσουράνη από τη μεσαία γραμμή στην αμυντική, όπου μπορεί να βοηθήσει. Ο Έλληνας χαφ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον παρτενέρ του Γιόσου Σαριέγκι μπροστά από τον Αλέξη Τζόρβα, με τον Βύντρα να παίζω ως αριστερό μπακ και τον Μαρίνο ως δεξί, εκτός αν προτιμηθεί ο Ιωαννίδης αριστερά και παίξει κανονικά ο Βύντρα δεξιά. 

 




Πηγή:
sportfm.gr
Φεύγει μετά τα πλέι οφ ο Σισέ Φεύγει μετά τα πλέι οφ ο Σισέ Reviewed by stoklari on 3.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.