Κανελόνια με κιμά




Συνταγή που θα λατρέψετε!

Τι καλύτερο από τα κανελόνια; Δεν θέλουν ιδιαίτερη προετοιμασία και τα αγαπούν όλοι! Από τη στιγμή που θα τα βάλετε στο φούρνο χρειάζεται μόλις μισή ώρα για να μαγειρευτούν.

Υλικά

1 πακέτο κανελόνια
500 γρ. κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο μαϊντανό
1 κουτί ντοματοχυμό
λίγο ελαιόλαδο
200 γρ. τριμμένο τυρί
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι. Και αμέσως μετά προσθέτουμε το μισό κουτί από το ντοματοχυμό, ανακατεύοντας και το αφήνουμε να δέσει σε χαμηλή φωτιά για δέκα λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό.

Κατόπιν σε ένα πυρέξ ρίχνουμε λίγο ντοματοχυμό και γεμίζουμε τα κανελόνια ο κιμάς που περισσεύει τον ρίχνουμε από πάνω και πασπαλίζουμε με τυρί.

Ψήνουμε περίπου για μισή ώρα στους 180ΟC στο φούρνο.

Καλή επιτυχία!



Πηγή: myworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.