Latest Tweets

About Me

Παίζεις γυμνός; Παίζεις καλύτερα!



«Αν δεν παίζεις γυμνός, δε λέει…» Αυτό ισχυρίζονται οι πιστοί της νέας μόδας που σαρώνει στις ΗΠΑ, όπου εκατοντάδες νέοι, παίζουν video-games εντελώς γυμνοί!
Η αποκάλυψη αυτής της νέας «τρέλας» γίνεται μέσα από ντοκιμαντέρ όπου παρουσιάζονται συνεντεύξεις από γυμνούς παίκτες σε ειδικά
διαμορφωμένη αίθουσα στο Σόχο της Νέας Υόρκης.
Σε αυτό το ντοκιμαντέρ οι νέοι παίζουν μέχρι τελικής πτώσης διάφορα βιντεοπαιχνίδια, ενώ φαίνεται να μην τους απασχολεί καθόλου το ότι είναι γυμνοί.
Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα: το «ντοκιμαντέρ», όπως αποκαλύφθηκε από την Daily Mail, δεν αφορά «νέα συνήθεια», αλλά… διαφημιστικό κόλπο εταιρείας που προωθεί νέο προϊόν.
Η ιδέα αυτή δεν ήταν καθόλου κακή, αν σκεφτεί κανείς ότι το βίντεο αυτό είχε πάνω από 500.000επισκέψεις μέσα σε επτά μέρες, ενώ οι αντιδράσεις και σχόλια ήταν πράγματι αναρρίθμητα.

«Είναι σαν να πηγαίνεις σε σόου με μάγους. Ξέρεις ότι δεν είναι αληθινό, αλλά θέλεις να μάθεις πώς έβγαλε ένα αυτοκίνητο μέσα από έναν φάκελο» λέει χαρακτηριστικά o υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας, Τζέιμς Πέρσλεϊ, ο οποίος αρνήθηκε ότι με τη διαφήμιση αυτή εκμεταλλεύεται την άγνοια των καταναλωτών.


Γιατί το αντρικό όργανο έχει αυτό το σχήμα;









tsantiri.gr
Παίζεις γυμνός; Παίζεις καλύτερα! Παίζεις γυμνός; Παίζεις καλύτερα! Reviewed by stoklari on 28.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.