Latest Tweets

About Me

Η “αόρατη οντότητα” στη σκάλα του κάστρου!

Το Κάστρο Tulloch στη περιοχή Dingwall έχει φιλοξενήσει πολλές φορές "αόρατες οντότητες" που σκορπούν το τρόμο και το φόβο. Η οπτασία (;) που βλέπετε στη φωτογραφία "πιάστηκε" στα πράσα τον Μάρτιο του 2008, από τον 14χρονο Conor Bond κατά της διάρκεια της επίσκεψης εκεί μαζί με την οικογένεια του.

Το αγόρι καθώς και τα υπόλοιπα μέλη αντίκρισαν την εν λόγω σκιά , καθώς χάζευαν στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή όλες τις φωτογραφίες της εκδρομής. Είδαν το χέρι να αχνοφαίνεται και μια ομίχλη να πλαισιώνει το περιβάλλον.

Το κτήριο αυτό κατασκευάστηκε το 1200 και από τότε έχει παρατηρηθεί μια μεγάλη δραστηριότητα επισκεψιμότητας άυλων ανθρωπόμορφων σχηματισμών . Η πιο ξακουστή παρουσία είναι η "Πράσινη γυναίκα" (Green Lady) , την οποία χιλιάδες ζευγάρια μάτια λένε πως είδαν να τριγυρνά από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Μάλιστα η καφετέρια που φιλοξενείται στο χώρο έχει πάρει το όνομα της από την διάσημη αυτή μορφή.
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, αυτό που προβληματίζει είναι πως η ίδια περίπου "λευκή μορφή" εμφανίζεται και στο κάτω μέρος της σκάλας. Ειδικοί λένε πως πρόκειται για ένα "παιχνίδι" της ψηφιακής μηχανής που κρατάει το αποτύπωμα- χνάρι ενώ το σώμα έχει ήδη προχωρήσει! Στον αντίλογο οι λάτρεις των "φαντασμάτων" απαντούν πως αυτό θα ίσχυε αν δεν υπήρχε τόσο έντονα αποτυπωμένο το χέρι της "οπτασίας" πάνω στην κουπαστή της σκάλας.
http://stoklari.blogspot.com/2011/05/blog-post_9010.htmlΠΑΡΑΞΕΝΑ



Πηγή: pyles.tv
Η “αόρατη οντότητα” στη σκάλα του κάστρου! Η “αόρατη οντότητα” στη σκάλα του κάστρου! Reviewed by stoklari on 7.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.