Latest Tweets

About Me

Sony Ericsson Xperia Arc, τον Ιούνιο στην αγορα




Ένα κόσμημα για το χέρι σας

Το εντυπωσιακό Sony Ericsson XperiaTM Arc, που συνδυάζει το πολύ λεπτό design με την τελευταία τεχνολογία της Sony, φέρνει τον Ιούνιο η COSMOTE.

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους
κατασκευαστές, η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της εξελιγμένα smartphones, για να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.

Το εξαιρετικά λεπτό Sony Ericsson XperiaTM Arc, μόλις 8.7mm, εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη. Διαθέτει οθόνη αφής 4.2’’ με τεχνολογία Bravia® Engine για ακόμα πιο εντυπωσιακή multimedia εμπειρία, κάμερα 8.1MP για εγγραφή και αναπαραγωγή video υψηλής ευκρίνειας HD, ενώ με τον βραβευμένο αισθητήρα Exmor RTM μπορεί κανείς να τραβήξει φωτογραφίες και video μοναδικής ποιότητας ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Απλά με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Επίσης, με την ενσωματωμένη HDMI υποδοχή που διαθέτει επιτρέπει στο χρήστη να δει τις εικόνες και τα video που έχει τραβήξει σε τηλεόραση HD.

Το Sony Ericsson XperiaTM Arc «τρέχει» με Android 2.3, για πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Google, αλλά και σε χιλιάδες εφαρμογές μέσω του Android Market. Μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.





newsbeast.gr
Sony Ericsson Xperia Arc, τον Ιούνιο στην αγορα Sony Ericsson Xperia Arc, τον Ιούνιο στην αγορα Reviewed by stoklari on 17.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.