Latest Tweets

About Me

«Αστακός» το Κοινοβούλιο




Παρατάσεις βάρδιας και ΜΑΤ στον προαύλιο χώρο

Σε επιφυλακή βρίσκεται το Φρουραρχείο της Βουλής για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των διαμαρτυριών πολιτών γύρω από το κτίριο του Κοινοβουλίου, ενόψει της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και των εντάσεων που αναμένεται να εκδηλωθούν.


Η ογκωδέστατη χθεσινή διαδήλωση έχει ήδη χτυπήσει «καμπανάκι» στους επικεφαλής της τήρησης της τάξης, παρόλο που οι κινητοποιήσεις κυριαρχούνται από ειρηνικό πνεύμα -με εξαίρεση την περασμένη Τρίτη, όπου ομάδα διαδηλωτών απέκλεισαν προσωρινά τις εξόδους της Βουλής.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Φρούραρχος είναι σε ετοιμότητα για αύξηση των μέτρων προστασίας και των δυνάμεων φύλαξης σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ήδη, σε ορισμένες περιπτώσεις έχει προχωρήσει σε παράταση βάρδιας των αστυνομικών που υπηρετούν στο Κοινοβούλιο, ώστε η φρούρηση να είναι επαρκέστερη το βράδυ που οι κινητοποιήσεις είναι σε εξέλιξη.

Επιπλέον, ρόλος του Φρούραρχου σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη, είναι να εισηγηθεί στον αστυνομικό διευθυντή την ενίσχυση της περιφρούρησης του προαυλίου χώρου του κτιρίου με άνδρες των ΜΑΤ.

Να σημειωθεί πάντως ότι το τμήμα της πλατείας Συντάγματος με το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη δεν ανήκει στη δικαιοδοσία της Βουλής, αλλά της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση από τη μεταπολίτευση

Αγανακτισμένοι δεν είναι μόνο στο Σύνταγμα!

newsbeast.gr


«Αστακός» το Κοινοβούλιο «Αστακός» το Κοινοβούλιο Reviewed by stoklari on 6.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.