Η κρίση δεν επηρέασε... το καμάκιΤο 44% λένε ότι η κρίση και η στενότητα δεν τους επηρεάζει πολύ στην ανεύρευση ερωτικού συντρόφου κοινώς "καμάκι" και το 31,3% ότι δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου.
Η κρίση δεν φαίνεται να φτάνει μέχρι το κρεβάτι μας. Τουλάχιστον των νεαρών Ελλήνων που δηλώνουν ότι η έλλειψη χρημάτων δεν εμποδίζει τη σεξουαλική τους ζωή και τη διάθεσή τους για φλερτ.

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Σεξουαλικής και Ψυχικής Υγείας που δημοσιεύει ο Ελ. Τύπος το 38,9% των νέων αισθάνεται καλά με τη σεξουαλικότητά του ενώ το 37,2% αισθάνεται πολύ καλά. Οι άνδρες μάλιστα εμφανίζονται πιο ικανοποιημένοι από τις γυναίκες.
Σε ερώτηση για το βαθμό ικανοποίησης από τη σεξουαλική τους ζωή το 44,1% των ερωτηθέντων απαντά αρκετά ενώ πολύ ικανοποιημένο είναι το 21,3%.
Όσον αφορά την επιρροή της οικονομικής κρίσης, το 37,6% λέει ότι δεν τους έχει επηρεάσει και τόσο ενώ το 30% ότι δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου. Μόνο το 10% αναφέρει ότι έχει προβλήματα στην ερωτική του ζωή λόγω κρίσης.
Επίσης το 44% λένε ότι η κρίση και η στενότητα δεν τους επηρεάζει πολύ στην ανεύρευση ερωτικού συντρόφου κοινώς "καμάκι" και το 31,3% ότι δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου.
Σημαντικό είναι ότι το 46,9% αναφέρουν ότι αισθάνεται άνετα με το άλλο φύλο ή με τα άτομα του αντίθετου φύλου που τους ενδιαφέρουν.

Γιατί το αντρικό όργανο έχει αυτό το σχήμα;

Νέα γυμνή εμφάνιση της Paris Hilton

Νέες γυμνές φωτογραφίες της Blake Lively

ΟΙ 10 ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΕΞ!!dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή

Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.