Latest Tweets

About Me

Μπέος: «Μικροί και λίγοι»

Την απάντησή του στην αγωγή που έχει καταθέσει ο Ερόλ Μπουλούτ για οφειλές προς το πρόσωπό του από τον Ολυμπιακό Βόλου, έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος.
Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM», για την καταγγελία του Τούρκου άσου στην ΕΠΟ για οφειλές των Θεσσαλών, ενώ υποστήριξε πως «είναι πολύ
μικροί και λίγοι αν πιστεύουν ότι θα κάνουν κακό σε μία νομότυπη ομάδα».
«Θα πρέπει ο κ. Μαρακάκης να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο και οι αθλητικές εκπομπές δεν είναι τηλεόραση. Ο κ. Μπουλούτ έχει κάνει μία αγωγή. Αφήστε να κρίνουν τα δικαστήρια το 2038 ποιά θα είναι η απόφαση», ήταν αρχικά τα λόγια του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού.
Και συνέχισε: «Υπήρξε και άλλη φορά που ο κ. Μπουλούτ είχε πάει στα δικαστήρια και έχασε πανηγυρικά. Κατέθεσε μία αγωγή και ζητά 130.000 ευρώ. Τώρα διαπίστωσε ο κ. Μαρακάκης ότι ξεχάσανε μέσα στην αγωγή να βάλουν και άλλους τρεις μισθούς; Και τι να κάνουμε να το θυμηθούμε εμείς;».
Έπειτα μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τον Τούρκο άσο: «Ο κ. Μπουλούτ δεν πήγε εκεί που έπρεπε να πάει, δηλαδή στα αθλητικά δικαστήρια. Επί ενάμιση χρόνο δεν έχει αναφερθεί πουθενά και ξαφνικά έρχεται και ζητάει τι; Ο σκοπός του κ. Μαρακάκη είναι να πάρει ο Μπουλούτ τα λεφτά του ή να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου.
Αν είναι το δεύτερο τότε χτύπησε λάθος πόρτα. Μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο ας το αφήσουμε. Είναι πολύ λίγοι και μικροί οι κύριοι αυτοί για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό Βόλου που είναι ένα πρότυπο ομάδας χωρίς οφειλές και εκκρεμότητες. Στα αθλητικά δικαστήρια που έπρεπε να πάει δεν πήγε».
Τέλος, για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου, απάντησε: «Χαμός… Βασιλόπουλος και Ζέρβας. Κλαρίνο και βιολί. Πιστεύουμε στους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει και στη δουλειά που έχει γίνει και είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα γίνει καλύτερος από φέτος».





πηγη:  Onsports.gr
Μπέος: «Μικροί και λίγοι» Μπέος: «Μικροί και λίγοι» Reviewed by stoklari on 1.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.