Latest Tweets

About Me

O καρκίνος συνδέεται με τη μόρφωση και το εισόδημα!

O καρκίνος συνδέεται με τη μόρφωση και το εισόδημα!

Έχουμε όλοι ακούσει ότι το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, το αλκοόλ επίσης, ο μολυσμένος αέρας το ίδιο… Σίγουρα όμως κανείς δεν είχε ακούει να συνδέεται ο καρκίνος με τη μόρφωση και το εισόδημα.


Σύμφωνα μα τα στοιχεία της έρευνας της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ο αριθμός των αποφοίτων Λυκείου που πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο είναι τουλάχιστον δυόμιση φορές μεγαλύτερος σε σχέση με εκείνους που έχουν λάβει πανεπιστημιακή μόρφωση!

Και αν τώρα κοιτάτε απορημένοι το κείμενο προσπαθώντας να καταλάβετε πως συνδέεται η αρρώστια με τη μόρφωση του καθενός, οι επσιτήμονε που πήραν μέρος στην έρευνα σπεύδουν να διαβεβαιώσουν ότι η μόρφωση δεν αποτελεί τον κρίσιμο παράγοντα αλλά είναι ενδεικτικός του βιοτικού επιπέδου και του εισοδήματος των θυμάτων.

Οι ίδιοι εξηγούν ότι οι λιγότερο μορφωμένοι είναι πολύ πιο πιθανό να πάρουν ρίσκα με την υγεία τους και να αποκτήσουν ανθυγιεινές συνήθειες. Στη συνέχεια, επειδή είναι και φτωχότεροι δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στο μεγάλο κόστος θεραπείας.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, φέτος θα νοσήσουν με καρκίνο 1,6 εκατ. Αμερικανοί.
Star.gr

O καρκίνος συνδέεται με τη μόρφωση και το εισόδημα! O καρκίνος συνδέεται με τη μόρφωση και το εισόδημα! Reviewed by stoklari on 17.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.