Latest Tweets

About Me

Το Android έφαγε το… μήλο



Καλά μαντάτα για το Android και την Samsung σύμφωνα με τα στατιστικά του τριμήνου Φεβρουαρίου – Μαϊου, που προκύπτουν από έρευνα που διετέλεσε μια στατιστική εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τα smartphone. Σύμφωνα με αποτελέσματά της, το Android της Google διατηρεί τα σκήπτρα έναντι του λογισμικού της Apple που «φοράνε» τα iPhones (iOS). Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το ποσοστό των smartphone που πωλήθηκαν με το λογισμικό της Google ήταν μεγαλύτερο από εκείνο
της Apple και μάλιστα παρουσίασε και αύξηση από τον Φεβρουάριο (τον πρώτο μήνα καταμέτρησης) μέχρι τον Μαϊο (τον τελευταίο). Πόσο; Από 33,3% σε 38,1%. Την ίδια στιγμή και το iOS είχε άνοδο αλλά μικρότερη. Τον Φεβρουάριο το 25,2% του συνόλου ήταν iPhone και τον Μαϊο 26,6%.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν λογισμικό της Microsoft έγιναν λιγότερα, από 7,7% τον Φεβρουάριο έπεσαν στο 5,8%.
Τώρα, σχετικά με τις εταιρείες που κατασκευάζουν κινητά τηλέφωνα, η Samsung βρίσκεται στην κορυφή. Με μεγάλη βοήθεια από το Galaxy S II πούλησε συνολικά 234 εκατ. κινητά, αριθμός που αντιστοιχεί στο 24,8% του συνόλου της αγοράς. Δεύτερη στη σχετική λίστα έρχεται η LG με 21,1% και ακολουθεί η Motorola με 15,1%.


Το Android έφαγε το… μήλο Το Android έφαγε το… μήλο Reviewed by stoklari on 6.7.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.