Latest Tweets

About Me

Το facebook καλωσορίζει κι επισήμως το Skype




Πώς θα λειτουργεί η βίντεο-συνομιλία

Επισημοποιήθηκε πλέον η συνεργασία του facebook με το Skype. Το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης θα περιλαμβάνει τώρα και συνομιλίες μέσω βίντεο, ακριβώς όπως αυτές πραγματοποιούνται και στο Skype.

Η νέα αυτή δωρεάν εφαρμογή θα προστεθεί στην υπηρεσία του chat του facebook όπου οι χρήστες θα μπορούν με το πάτημα ενός κουμπιού με την ένδειξη “video chat” να καλούν τον εκάστοτε χρήστη. Εφόσον αυτός δεχτεί την κλήση, οι δυο τους θα μπορούν να μιλούν βλέποντας παράλληλα ο ένας τον άλλον στις οθόνες τους.

Η διαφορά σε σχέση με το ίδιο το Skype είναι πως οι χρήστες του facebook δεν θα χρειαστεί να φτιάξουν κάποιον ειδικό λογαριασμό με καινούργιο email και κωδικό.

Καθόλου τυχαία δεν είναι βέβαια η συνεργασία αυτή. Πριν από μια εβδομάδα, η Google εγκαινίασε το δικό της social network, “Google Plus”, το οποίο παρέχει στους χρήστες εξαρχής τη δυνατότητα βίντεο-κλήσης και βίντεο-σύσκεψης (ομαδική συνομιλία) μέσω της εφαρμογής “Hangouts”.

Μέσω της συγχώνευσης με το Skype, ο κολοσσός του κ. Μαρκ Ζούκεμπεργκ(750 εκ. χρήστες) θα μπορέσει να ανταγωνιστεί στα ίσα το νέο εγχείρημα της Google ενώ το Skype θα καταφέρει να εκτοξεύσει τη δημοτικότητά του(αυτή τη στιγμή μετρά 170εκ. χρήστες).
 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


newsbeast.gr
Το facebook καλωσορίζει κι επισήμως το Skype Το facebook καλωσορίζει κι επισήμως το Skype Reviewed by stoklari on 8.7.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.