Latest Tweets

About Me

Οι 11 νόμοι της γκαντεμιάς!


Παίρνω το ρίσκο να γράψω αυτό το άρθρο, ελπίζοντας πως δεν θα πέσει ο server με την φωτογραφία που έβαλα..
Ετοιμάζουμε σκόρδα και φυλαχτά και ξεκινάμε λοιπόν: Στο σπίτι μου είχα 2 τηλεφωνικές γραμμές ΟΤΕ (η μία με ADSL) όταν πριν 1 χρόνο και κάτι περίπου αποφάσισα να μετατρέψω την απλή σε Forthnet 2play. Εκτοτε χρησιμοποιώ την γραμμή της Forthnet για να μπαίνω στο Ίντερνετ χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η άλλη γραμμή που είχε το ADSL του ΟΤΕ είχε μείνει έτσι αφού συνεχώς
αμελούσα να κάνω μια αίτηση για να μετατραπεί σε PSTN για να μην πληρώνω άδικα το πάγιο της ADSL.
Πριν 10 μέρες περίπου έκανα τελικά αυτή την αίτηση για διακοπή της ADSL του ΟΤΕ.. Η οποία διακοπή έγινε άμεσα. Ε μετά από λίγες μέρες άρχισε να μου παρουσιάζει προβλήματα η ADSL στην άλλη γραμμή, την Forthnet με αποτέλεσμα εδώ και μια εβδομάδα να υπάρχουν φορές που το router δε μπορεί να συγχρονίσει για ώρες, αφήνοντας με χωρίς Ίντερνετ (και φυσικά άκρη με τους τεχνικούς της forthnet δεν έχω βγάλει!).
Η γκαντεμιά της υπόθεσης είναι ότι πλήρωνα άδικα επί ένα χρόνο τα πάγια ADSL της άλλης γραμμής και μόλις την έκοψα μου χρειάστηκε… Με αφορμή αυτό το σκηνικό, σας παρουσιάζουμε τους 11 νόμους της γκαντεμιάς που κυκλοφορούν και σε chain mail:
1. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.
2. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.
3. Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.
4. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.
5. Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.
6. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.
7. Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.
8. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.
9. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.
10. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.
11. Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυώσει ο καφές.
Δείτε επίσης:






otherside.gr
Οι 11 νόμοι της γκαντεμιάς! Οι 11 νόμοι της γκαντεμιάς! Reviewed by stoklari on 24.8.11 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. simboulh.. otan den katexoume ton akribh orismo mias enias den ton xrisimopoioume... auta tou tipou petaw kati gia na fanw eksipnos... sta matia autwn pu kseroun fantazoun gelia... h grammh sou htan kai einai pstn.. eite eixes adsl eite oxi... apla ekopses tin paroxh dsl... den yparxei grammh dsl.. mono isdn kai pstn.. kai meta oi kalodiakes pou den exoume sthn europh! den kserw giati sta lew auta.. alla tespa :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.