Latest Tweets

About Me

Το πιο μικροσκοπικό κορίτσι στον πλανήτη!




Είναι 14 ετών. Οι διαστάσεις της όμως θυμίζουν παιδί δύο ετών. Η Jyoti Amge κατάγεται από την Ινδία. Αν και έφηβη στην ηλικία, έχει ύψος 58 εκατοστά και βάρος 5 κιλά. Πάσχει από μια μορφή νανισμού που αποκαλείται αχονδροπλασία και δεν πρόκειται να πάρει ποτέ, μεγαλύτερο από το τωρινό της ύψος.


Εξαιτίας των διαστάσεών της φορά ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα, ειδικά κατασκευασμένα για εκείνη. Κοιμάται σε ένα μικροσκοπικό κρεβάτι και χρησιμοποιεί...

ειδικά πιάτα και σερβίτσια για να τραφεί, αφού τα συνηθισμένα κουζινικά είναι πολύ μεγάλα για εκείνη.
H καθημερινότητά της, για τους υπόλοιπους, δείχνει περίεργη και πρωτοφανής. Ωστόσο η ίδια θεωρεί ότι όλα κυλούν απολύτως φυσιολογικά.

Παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματά της σε ένα συνηθισμένο σχολείο στο Νagpur, της κεντρικής Ινδίας, όπου έχει το δικό της μικροσκοπικό θρανίο και τη δική της καρέκλα. Οι δε συμμαθήτριες και συμμαθητές της, της συμπεριφέρονται σα να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα.

''Είμαι περήφανη που έχω αυτό το μέγεθος. Μου αρέσει που όλοι με παρακολουθούν. Δεν το φοβάμαι και δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να κάνω κάτι. Είμαι όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, χωρίς να διαφέρω σε τίποτα από τους άλλους'' δηλώνει η Amge, η οποία αποτελεί την celebrity της πόλης και τυγχάνει ευνοϊκής έως εξαιρετικά ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Η μητέρα της Ranjana Amge, 45 ετών, δήλωσε ότι όταν γεννήθηκε η κόρη της, έδειχνε απολύτως φυσιολογική. Όλες οι σωματικές και γενετικές ανωμαλίες προέκυψαν από την ηλικία των 5 ετών και έπειτα. Η οικογένεια ζήτησε τη συμβουλή ειδικού, ο οποίος απλώς συμπέρανε ότι το παιδί θα είχε αυτές τις διαστάσεις για όλη του τη ζωή.

Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε την αγάπη που της δείχνει, τόσο η οικογένειά της, όσο και ολόκληρος ο κόσμος. Το ίδιο περήφανος για εκείνη αισθάνεται και ο 52χρονος πατέρας της Kishanji Amge.
Η Amge μάλιστα επιθυμεί να γίνει σταρ του Bollywood μια μέρα και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:








koulo.gr
Το πιο μικροσκοπικό κορίτσι στον πλανήτη! Το πιο μικροσκοπικό κορίτσι στον πλανήτη! Reviewed by stoklari on 9.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.