Latest Tweets

About Me

Τατουάζ στο στήθος από 81χρονη!


Τατουάζ στο στήθος από 81χρονη!

Από τον τίτλο εύκολα κανείς μπορεί να πει: "Μα είναι δυνατόν"; Όμως η πραγματικότητα, με όλες τις λεπτομέρειες είναι πραγματικά συγκινητική...
Ένα τεράστιο τατουάζ και μάλιστα στο στήθος της, έκανε  μία   81χρονη   η οποία   ήθελε να  κάνει  γνωστό στους γιατρούς αλλά  και στους συγγενείς της  πως  θέλει να βρίσκεται εν ζωή μόνο αν είναι απόλυτα υγιής.


Η Joy Tomkins αρκετές φορές έλεγε στα παιδιά της αλλά και στα εγγόνια  της πως αν υποστεί  ανακοπή ή έμφραγμα δεν θέλει να την επαναφέρουν:«δε θέλω μια ζωή σα φυτό. Θέλω να αναπνέω μόνο αν μπορώ να είμαι υγιής και να εξυπηρετούμε μόνη μου» ξεκαθάρισε  στη daily-mail.

H ίδια , πίστευε πως τα παιδιά της δε θα σέβονταν τις επιθυμίες της και  έτσι σκέφτηκε να το γράψει πάνω στο σώμα της και μάλιστα ανεξίτηλα ώστε να μην υπάρχει καμία δικαιολογία.

Το τατουάζ της γράφει  «Do not resuscitate»  και έχει ως δέκτες  τους γιατρούς. Ο κάθε άνθρωπος όπως έχει  δικαίωμα στη ζωή, έτσι έχει και στο θάνατο, σκέφτηκε. Η επιθυμία της να πατάει πάνω στη γη  μόνο αν είναι υγιής  την έκανε  να κάνει και άλλο ένα τατουάζ! Σου λέει κι αν δεν δούνε το στήθος μου; Τι θα γίνει; Θα με επαναφέρουν και θα είμαι «φυτό»; Έτσι η Joy Tomkins χτύπησε και άλλο ένα τατουάζ στην πλάτη  το οποίο απλά είχε ένα βελάκι που έδειχνε πού πρέπει να κοιτάξουν οι γιατροί!!!



Δείτε επίσης:
Star.gr
Τατουάζ στο στήθος από 81χρονη! Τατουάζ στο στήθος από 81χρονη! Reviewed by stoklari on 9.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.