Latest Tweets

About Me

«Ο Μπέος συνεργαζόταν με Λαζόπουλο και Τατιάνα»!...



Ότι ο Αχιλλέας Μπέος τροφοδοτούσε με οπτικοακουστικό υλικό τον Λάκη Λαζόπουλο και την Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να τον γελοιοποιήσουν μέσω των εκπομπών τους, υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Παράλληλα, ο γνωστός μάνατζερ, Άγγελος Τραυλός, επιτέθηκε στον ...


πρόεδρο της Παναχαϊκής λέγοντας πως "γλύφει" δικαστές και παράγοντες, αφήνοντας παράλληλα σκληρό υπονοούμενο περί σεξουαλικών προτιμήσεων… Στις δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε ότι ο προφυλακισθείς για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, Αχιλλέας Μπέος, τροφοδοτούσε με οπτικοακουστικό υλικό τόσο τον Λάκη Λαζόπουλο όσο και την Τατιάνα Στεφανίδου, με στόχο την γελοιοποίηση του μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών τους.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να αναζητήσουν τη ροή του χρήματος μέσω των off shore εταιριών για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, σημειώνοντας με νόημα ότι «σημασία δεν έχει πόσα λεφτά υπάρχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους αλλά πόσα λεφτά διαχειρίστηκαν γενικά από τον παράνομο στοιχηματισμό σε στημένα ματς».

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών και εκ των κατηγορουμένων της υπόθεσης των στημένων αγώνων, Άγγελος Τραυλός, ο οποίος τόνισε ότι «ο Κούγιας γλύφει του πάντες, τον Πιλάβιο, τον Μαρινάκη και κυρίως τους δικαστές, προκειμένου να εξασφαλίσει την ευνοϊκή μεταχείριση για τις ανοιχτές υποθέσεις της Παναχαϊκής και του ιδίου».

Υποστήριξε, εξάλλου, πως η υπόθεση της πλαστής ενημερότητας της Παναχαϊκής είναι «καραμπινάτη παρανομία με απευθείας εντολή του Κούγια». Στη διάρκεια της δριμύτατης επίθεσης που εξαπέλυε, ο Άγγελος Τραυλός άφησε αισχρό υπονοούμενο για τον πρόεδρο της πατρινής ΠΑΕ αναφορικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, λέγοντας πως όπως ο Κούγιας στηρίζει τις καταθέσεις του στο τι λέει η πιάτσα, έτσι και η πιάτσα χρησιμοποιεί για εκείνον τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Ο γνωστός μάνατζερ, μίλησε απαξιωτικά για τις εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ περί ύποπτων αγώνων, είπε πως είναι για γέλια το ότι το Λεβαδειακός-Διαγόρας χαρακτηρίζεται ύποπτο, και κατέληξε: «Στους κόλπους τόσο της ΟΥΕΦΑ όσο και της ΦΙΦΑ υπάρχουν πολλά λαμόγια».

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ μίλησε και ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ και κατηγορούμενος στην υπόθεση, Γιάννης Παπαδόπουλος, κατηγορώντας τον Αλέξη Κούγια για εμπάθεια και μίσος προς το πρόσωπο του. Υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Παναχαϊκής δεν έχει κανένα στοιχείο εναντίον του, ότι καταθέτει μόνο φήμες και πως υπάρχει ανοχή στο πρόσωπο του από τις δικαστικές αρχές.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι είναι μανιώδης παίκτης του στοιχήματος, συνήθεια από την οποία, όπως ισχυρίστηκε, έχει χάσει πολλά λεφτά. Τόνισε παράλληλα, ότι δεν έχει στοιχηματίσει ούτε ένα ευρώ στα επίδικα ματς, ενώ χαρακτήρισε απλά φιλική τη σχέση του με τον προφυλακισμένο για το σκάνδαλο Γιώργο Τσακογιάννη.Τέλος, υποστήριξε ότι ουδέποτε είχε επαφή με οποιοδήποτε μέλος της ΚΕΔ με στόχο τον επηρεασμό διαιτητών.


Δείτε επίσης:




pinnokio.gr
«Ο Μπέος συνεργαζόταν με Λαζόπουλο και Τατιάνα»!... «Ο Μπέος συνεργαζόταν με Λαζόπουλο και Τατιάνα»!... Reviewed by stoklari on 2.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.