Latest Tweets

About Me

Έβγαλαν γουρούνι σε λαχειοφόρο για τις φωτοτυπίες του σχολείου


Έβγαλαν γουρούνι  σε λαχειοφόρο για τις φωτοτυπίες του σχολείου

Με έπαθλο ένα... γουρούνι και λαχειοφόρο αγορά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το αυξημένο κόστος για τις φωτοτυπίες των παιδιών τους οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου Κρήτης.


Στον αγιασμό ο διευθυντής του σχολείου απηύθυνε έκκληση στους γονείς και στους κηδεμόνες να κάνουν ό,τι μπορούν για να συνεισφέρουν, αφού τη φετινή χρονιά τα έξοδα θα είναι αυξημένα και τα χρήματα της σχολικής επιτροπής είναι λιγοστά.

Ιδίως μετά την καθυστέρηση της εκτύπωσης των σχολικών βιβλίων τα έξοδα πρόκειται να εκτοξευθούν, καθώς στο σχολείο θα γίνει η εκτύπωση των φωτοτυπιών για τα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού, αφού η πρώτη μέρα των μαθημάτων βρήκε όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου με λιγότερα από τα μισά βιβλία.

Στην έκκληση του διευθυντή του σχολείου ανταποκρίθηκε άμεσα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος διοργάνωσε λαχειοφόρο αγορά προκειμένου να συγκεντρωθούν λεφτά για να καλυφθούν τα έξοδα του σχολείου.

Μεταξύ των δώρων της λαχειοφόρου είναι και ένα γουρούνι (!) το οποίο πρόσφερε ο ιδιοκτήτης κρεοπωλείου της περιοχής που έχει παιδιά τα οποία φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Στο μεταξύ, η μάχη της φωτοτυπίας συνεχίζεται και σε όλα τα σχολεία της Πάτρας. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές περνούν αρκετές ώρες πάνω από τα φωτοτυπικά μηχανήματα για να καταφέρουν να φωτοτυπήσουν τη διδακτέα ύλη για τους μαθητές τους.
Espressonews.gr
Έβγαλαν γουρούνι σε λαχειοφόρο για τις φωτοτυπίες του σχολείου Έβγαλαν γουρούνι σε λαχειοφόρο για τις φωτοτυπίες του σχολείου Reviewed by stoklari on 16.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.