Latest Tweets

About Me

Οι Ακριβότερες Σουίτες του Κόσμου !!!



Στις συγκεκριμένες σουίτες το μέγεθος έχει σημασία, γι’ αυτό και απευθύνονται σε όσους μπορούν να «αντέξουν» υπερβολικές δόσεις πολυτέλειας. Υπόσχονται να σας χαρίσουν στιγμές πραγματικής χλιδής, πάντα φυσικά με το αζημίωτο. Οι ειδικοί του Hotels.com παρουσιάζουν τα πιο ακριβά δωμάτια ξενοδοχείων για διαμονή κάτι παραπάνω από exclusive.




1. Emirates Palace Abu Dhabi, Palace Suite

Photos: courtesy emiratespalace.com   
Τοποθεσία: Άμπου Ντάμπι, Ηνωμένα Εμιράτα
Κόστος διαμονής τη βραδιά: 3.500-12.000 δολλάρια
Μέγεθος: 2.230 τ.μ.
Με τρία king size κρεβάτια, ένα τεράστιο μπαλκόνι, πολυτελή μπάνια με jacuzzi, φρέσκα λουλούδια καθημερινά και φυσικά τις υπηρεσίες ενός μπάτλερ όλο το 24ώρο, δύσκολα θα θέλει κανείς να βγει από την σουίτα του Emirates Palace. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα παλάτι μέσα σε ένα παλάτι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου.

2. Hotel Martinez, Penthouse Prestige Apartments

Photo: courtesy hotel-martinez.com   
Τοποθεσία: Κάννες, Γαλλία
Κόστος διαμονής τη βραδιά: 35.000 δολλάρια
Μέγεθος: 3.390 τ.μ.
Με αρτ ντεκό διακόσμηση, τα δύο πολυτελή διαμερίσματα του Hotel Martinez επιλέγονται συνήθως από διάσημους jetsetters. Το προνομιακό location και η θέα μπροστά στην παραλία και τη λεωφόρο La Croisette, κάνουν το 5άστερο ξενοδοχείο έναν από τους τοπ προορισμούς για σταρ όπως η Madonna.

3. President Wilson Hotel, Royal Penthouse Suite

Photo: courtesy starwoodhotels.com
Τοποθεσία: Γενεύη, Ελβετία
Κόστος διαμονής τη βραδιά: περίπου 65.000 δολλάρια
Μέγεθος: 5.511 τ.μ.
Μία από τις μεγαλύτερες σουίτες στον κόσμο βρίσκεται στον όγδοο όροφο του President Wilson Hotel και περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια με τα αντίστοιχα μπάνια, ένα τραπέζι μπιλιάρδου, ένα μεγάλο πιάνο, γυμναστήριο και ιδιωτική βεράντα.

4. Burj Al Arab Hotel, Royal Suite

Photos: courtesy jumeirah.com   
Τοποθεσία: Ντουμπάι, Ηνωμένα Εμιράτα
Κόστος διαμονής τη βραδιά: 3.500-6.800 δολλάρια
Μέγεθος: 2.500 τ.μ.
Σήμα κατατεθέν του Ντουμπάι, το Burj Al Arab είναι το μέρος της απόλυτης χλιδής. Εξωτερικά θυμίζει πανί ιστιοφόρου, ενώ στο εσωτερικό του η λάμψη και η πολυτέλεια κάνει τους επισκέπτες να νομίζουν ότι ζουν σε κάποιο παλάτι. Η Royal suite χωρίζεται σε 2 επίπεδα, με δύο υπνοδωμάτια, εσωτερικό ασανσέρ, μαρμάρινα μπάνια, walk-in shower και προϊόντα περιποίησης από το γαλλικό οίκο Hermes.

5. The Atlantis, Bridge Suite

Photo: courtesy atlantis.com
Τοποθεσία: Paradise Island, Μπαχάμες, Καραϊβική
Κόστος διαμονής τη βραδιά: περίπου 20.000 δολλάρια
Μέγεθος: 4.740 τ.μ.
Ονομάζεται Bridge Suite γιατί ουσιαστικά αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα σε δύο πύργους σηματοδοτώντας το πέρασμα στην πολυτέλεια. Ο ολόχρυσος πολυέλαιος, τα τεράστια ανοίγματα με την απεριόριστη θέα, τα πολυτελή μπάνια, ένα μεγάλο πιάνο που αποτελεί μέρος της διακόσμησης, αλλά και το βοηθητικό προσωπικό (7 άτομα) είναι σίγουρο πως δεν αφήνουν περιθώρια για πλήξη.

6. Palmilla Resort, Villa Cortez

Photos: courtesy oneandonlyresorts.com
Τοποθεσία: Λος Κάμπος, Μεξικό
Κόστος διαμονής τη βραδιά: 8.000-14.000 δολλάρια
Μέγεθος: 10.000 τ.μ.
Η Villa Cortez βρίσκεται σε μια ιδιωτική (εννοείται) παραλία και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια με αυτό που ονομάζουμε “ocean view”. Στα 10.000 τ.μ. του θα βρείτε indoor και outdoor κουζίνα, εξωτερική τραπεζαρία. 4 μπάνια, μία εντυπωσιακή πισίνα αλλά και μια αίθουσα προβολής. Φυσικά, για να εξερευνήσετε όλους τους χώρους θα χρειαστείτε τη βοήθεια του μπάτλερ που βρίσκεται εκεί για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του 24 ώρες το 24ωρο. Αρκεί να τον καλέσετε από το iPhone που θα σας προσφέρουν κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

7. Palms Hotel, Hugh Hefner Suite

Photo: courtesy palms.com
Τοποθεσία: Λας Βέγκας, Νεβάδα
Κόστος διαμονής τη βραδιά: περίπου 40.000 δολλάρια
Μέγεθος: 9.000 τ.μ.
Με σήμα το λαγουδάκι, η Hugh Hefner Suite είναι μια σουίτα για γνήσια playboys. Το υπνοδωμάτιο είναι αντάξιο της φήμης του Χιου Χέφνερ, με ένα τεράστιο στρογγυλό κρεβάτι όπου όλοι οι καλοί χωράνε, αφού η διάμετρός του φτάνει τα 10 μέτρα και φυσικά, συμπληρώνεται ιδανικά από το απαραίτητο ταβάνι με καθρέφτη. Στους χώρους της μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται μια μεγάλη πισνίνα με jacuzzi, ένα τραπέζι για πόκερ, γυμναστήριο και σπα, αλλά και ένας χώρος όπου μπορούν να διασκεδάσουν έως 250 τυχεροί καλεσμένοι που πήραν πρόσκληση για τα φημισμένα πάρτυ του ιδρυτή και εκδότη του Playboy.

8. The Plaza Hotel, Royal Plaza Suite

Photo: courtesy theplaza.com
Τοποθεσία: Μανχάταν, Νέα Υόρκη
Κόστος διαμονής τη βραδιά: 30.000 δολλάρια
Μέγεθος: 4.490 τ.μ.
Με θέα στην Fifth Avenue, η συγκεκριμένη σουίτα του διάσημου ξενοδοχείου Plaza μοιάζει να έχει βγει από μια άλλη εποχή προσφέροντας την ίδια στιγμή όλα τα σύγχρονα amenities. Εκτός από τα τρία υπνοδωμάτια και τα μπάνια, ένα μεγάλο μέρος της σουίτας καταλαμβάνει η μεγάλη βιβλιοθήκη με εκδόσεις του οίκου Assouline, το γυμναστήριο, η κουζίνα και οι χώροι ψυχαγωγίας.

9. North Island Villas

Photos: courtesy north-island.com
Τοποθεσία: North Island, Σεϋχέλλες
Κόστος διαμονής τη βραδιά: 4.800 δολλάρια το άτομο
Μέγεθος: 4.890 τ.μ.
Με δύο υπνοδωμάτια, μαρμάρινα μπάνια, εσωτερικές και εξωτερικές ντουζιέρες, ντιζάιν κουζίνα, ιδιωτική πισίνα και απίστευτη θέα στον Ινδικό Ωκεανό, είναι δύσκολο να μην πιστέψει κανείς ότι βρίσκεται στον παράδεισο. Κατάλληλη για honeymooners αλλά και για όσους απλά βρίσκουν αφορμή για να κακομάθουν στο maximum τον εαυτό τους. Οι φρεσκοπαντρεμένοι William και Kate επέλεξαν το συγκεκριμένο resort για το μήνα του μέλιτος νοικιάζοντας και τις 11 βίλες του, ξοδεύοντας δηλαδή γύρω στα 720.000 δολάρια.


Δείτε επίσης:




πηγη
Οι Ακριβότερες Σουίτες του Κόσμου !!! Οι Ακριβότερες Σουίτες του Κόσμου !!! Reviewed by stoklari on 10.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.