Latest Tweets

About Me

Συνεχίζονται οι προσφυγές για το χαράτσι της ΔΕΗ



Ιδιοκτήτης με εισόδημα 361 ευρώ καλείται να πληρώσει 350 ευρώ

Στη δικαιοσύνη υποβάλλοντας παράλληλα και αίτημα πενίας,ζητώντας δηλαδή η Πολιτεία να του ορίσει δικηγόρο, προσέφυγε ιδιοκτήτης διαμερίσματος 48 τετραγωνικών μέτρων που καλείται να πληρώσει ειδικό τέλος στη ΔΕΗ 350 ευρώ ,την ώρα που το μηνιαίο εισόδημά του ανέρχεται στα 361 ευρώ!


Ο ιδιοκτήτης λόγω οικονομικής αδυναμίας συνέταξε μόνος του την προσφυγή του υποστηρίζοντας ότι η πληρωμή του ειδικού τέλους στη ΔΕΗ αποτελεί γι αυτόν δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος λόγω του πενιχρού εισοδήματός του. Σε περίπτωση μάλιστα που η ΔΕΗ προχωρήσει στη διακοπή ρεύματος η ζημιά που θα υποστεί, όπως λέει, θα είναι ανεπανόρθωτη, ειδικά μέσα στους χειμερινούς μήνες. Ο προσφεύγων ζητά να κριθεί από το δικαστήριο παράνομος και αντισυνταγματικός ο νέος φόρος.

Εξάλλου, τόσο στο ΣτΕ όσο και στο Διοικητικό Πρωτοδικείο συνεχίζεται η κατάθεση ανάλογων προσφυγών για το «χαράτσι» στη ΔΕΗ . Συγκεκριμένα ο δικηγόρος των Αθηνών Αντώνης Αργυρός προσέφυγε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο ζητώντας την ακύρωσή του, ενώ ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας κατέθεσε ανάλογη αίτηση στο ΣτΕ.




Δείτε επίσης:




πηγη
Συνεχίζονται οι προσφυγές για το χαράτσι της ΔΕΗ Συνεχίζονται οι προσφυγές για το χαράτσι της ΔΕΗ Reviewed by stoklari on 31.10.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.